kapalıyız Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 730 Çözümler 2 Yer Dünya 10 Ağustos 2018 #1 Merhabalar 3 gündür CSGO'da VAC hatası alıyorum. Acaba sebebi ne olabilir bilen var mı? Eğer gerçekten VAC yediysem profilde neden gözükmüyor? Çoğu şeyi denedim ama düzelmiyor. Oyunu silip tekrar yüklesem düzelir mi?
Merhabalar 3 gündür CSGO'da VAC hatası alıyorum. Acaba sebebi ne olabilir bilen var mı? Eğer gerçekten VAC yediysem profilde neden gözükmüyor? Çoğu şeyi denedim ama düzelmiyor. Oyunu silip tekrar yüklesem düzelir mi?
KS KS kapalıyız Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 730 Çözümler 2 Yer Dünya 10 Ağustos 2018 #11 Şuan evde değilim yarın deniyecem. Yarın tekrar haber veririm. Artı 0 Eksi
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2018 #12 Yüklediğiniz Config'den dolayı olabilir mi ? Bence siz Config ve Userdata'yı silin. Artı 0 Eksi
KS KS kapalıyız Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 730 Çözümler 2 Yer Dünya 10 Ağustos 2018 #13 Sertaç Ƨarı dedi: Arkadaşın dediği gibi anti-virüs programı da sebebiyet verebilir. Valve'un başka oyunlarında da karşılaşıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece CS'de. Artı 0 Eksi
Sertaç Ƨarı dedi: Arkadaşın dediği gibi anti-virüs programı da sebebiyet verebilir. Valve'un başka oyunlarında da karşılaşıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece CS'de.
Ok4n_Coskun Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 41 Yer Muğla/Fethiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ağustos 2018 #14 Ben ve arkadaşlarım çok yaşadık. Kütüphane->CS:GO->Sağ Tık->Özellikler->Yerel Dosyalar->Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula-> Geçmiş olsun Artı 0 Eksi
Ben ve arkadaşlarım çok yaşadık. Kütüphane->CS:GO->Sağ Tık->Özellikler->Yerel Dosyalar->Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula-> Geçmiş olsun