CSGOFAST Rulet oyun modu

TahaSenturk

Centipat
Merhaba, CSGOFAST sitesinde, rulet oyun modunda, bir renk en fazla kaç el gelmez? Demin denk geldim kırmızı on el gelmedi, on birinci elde geldi.

Hocam benim bildiğim bu tarz siteler Türkiye'de yasak. Yakalanıncada para cezası veya idari ceza uygulanıyor. Tavsiyem pek bulaşmamanızdan yana.
Sorunuzla ilgili ise bu konuda sitelerde vs herhangi bir sınırlama yok. 10. elde de gelebilir 5. elde de.

Hocam dediğim gibi yasal değil ve kesinlikle önermiyorum bu tarz bir olaydan ceza yiyen görmedim ama tedbir almakta fayda var.

Hocam dediğim gibi yasal değil ve kesinlikle önermiyorum bu tarz bir olaydan ceza yiyen görmedim ama tedbir almakta fayda var.
Sanırım bu bet sitelerinin yasal olup olmayanları varmış. Yasal olup olmadığını anlamak için de bazı lisanslara sahip olması gerekiyormuş. Sitenin lisanslarını nasıl öğrenebilirim acaba?
Bu arada başlığını açtığım sitenin sertifikasını Amazon şirketi vermiş. Güvenilir duruyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…