CSGOFloat sitesinden para çekimi

Burada ödendi denip benim bankama geçmemesi garip değil mi? Kaç gün içinde geçecek bankayı aradığımda bekleyen bir ödeme yok hesabınıza diyor
Hocam aradan zaman geçmişte, bende 3 gün önce para çektim bugün para yatırıldı paid dio fakat hesabıma sizde aynı durumu yaşamışsınız ödendi denildikten kaç gün sonra hesabınıza düştü ve düşmesi için ne yaptınız

Usd hesabı yazdım hata verdi şimdi tl yazdım bekliyorum
Hocam bende usd hesabını yazdım sorun vermedi onayladı ama şuan paranız gönderildi dior fakat hesabımda para yok sizde nasıl bir sorun verdi ibanı değiştirmek için ne yaptınız yardımcı olur musunuz

bu satış nakit çekim vs işlemleri için herhangi kimlik bilgisi veriyor musunuz

Hocam merhaba bende 100 dolar DenizBank çektimde daha gelişme yok ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-05-11-36-33-172_com.android.chrome-edit.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 61
Hocam merhaba bende 100 dolar DenizBank çektimde daha gelişme yok ne yapmalıyım?
Hocam benim param gelmedi iade oldu hesap bilgilerinde soy ismimi yazmamışım tekrar güncelledim 7 nisan'da gönderecekler bakalım gelecek mi denizbankı yapı kredi olarak güncelledim arkadaşın yapı kredi hesabına 2 günde geçti para ben hale beklemedeyim :/

Bende her şeyi doğru girdim ama tepki falan yok daha beklemeli miyim? DenizBank arayıp durumu izah ettiğimde stripe ne gibi saçma yanıt aldım.

rüyalar kabuslar gibi kasaları direkt siteye satabiliyor muyuz yoksa illa skin mi olması lazım. Eğer öyleyse en hızlı satabileceğim skin hangisidir bilen var mı

Rüyalar kabuslar gibi kasaları direkt siteye satabiliyor muyuz yoksa illa skin mi olması lazım. Eğer öyleyse en hızlı satabileceğim skin hangisidir bilen var mı?

Müzik kiti hariç her şeyi satabiliyorsun. Direk siteye satamıyorsun diğer oyunculara satıyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…