CSGOFloat sitesinden para çekimi

Arkadaşlar vergilendirme muhabbeti var mı bu paranın?

Dosya Ekleri

• 1755073278896.png
    50,4 KB · Görüntüleme: 76
Arkadaşlar vergilendirme muhabbeti var mı bu paranın?

Hayır şu an Steam/Cs skinlerinden elde edilen ücretler için bir vergi söz konusu değil. Sizin ödediğiniz komisyonlar tamamen aracı kurumlar ve sitelerin kendi komisyonları devlete 1 kuruş gitmiyor. (şimdilik)

Merhaba. Stripe üzerinden ben de para çekeceğim. İnsan bilgisinde ismimi istiyor. İsmimi Mustafa Siviş olduğu gibi mi yazmalıyım yoksa İngilizce karakterli hâlini mi? Örnek: MUSTAFA SIVIS.

Merhaba. Stripe üzerinden ben de para çekeceğim. İnsan bilgisinde ismimi istiyor. İsmimi Mustafa siviş olduğu gibi mi yazmalıyım yoksa İngilizce karakterli hâlini mi? Örnek: Mustafa sıvıs.

Türkçe karakter kullanmayın. İngilizce karakterli girin.

şöyle doğrusu nasıl tam bilmiyorum yapı kredi kullanıyorum Mustafa sivis mi yada MUSTAFA SIVIS mi bu konudada yardımcı olursanız çok sevinirim
Türkçe karakter kullanmayın. İngilizce karakterli girin.

şöyle doğrusu nasıl tam bilmiyorum yapı kredi kullanıyorum Mustafa sivis mi yada MUSTAFA SIVIS mi bu konudada yardımcı olursanız çok sevinirim
Türkçe karakter girmediğiniz sürece fark etmez. MUSTAFA SIVIS yazabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…