N Nemger00 Decapat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #51 KerimP dedi: Merhabalar herhangi bir dönüş oldumu acaba Genişletmek için tıkla... Evet hocam param gelmiş.
KerimP dedi: Merhabalar herhangi bir dönüş oldumu acaba Genişletmek için tıkla... Evet hocam param gelmiş.
K KerimP Femtopat Katılım 4 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #52 Nemger00 dedi: Evet hocam param gelmiş. Genişletmek için tıkla... Hangi banka üzerinden çekim sağladınız acaba benimkinde hala geri dönüş yok Swift kodu vs. yazdım TL IBAN'ımı da girdim bir yanlışlıkmı yapıyorum. Dosya Ekleri cs float.JPG 47,2 KB · Görüntüleme: 554
Nemger00 dedi: Evet hocam param gelmiş. Genişletmek için tıkla... Hangi banka üzerinden çekim sağladınız acaba benimkinde hala geri dönüş yok Swift kodu vs. yazdım TL IBAN'ımı da girdim bir yanlışlıkmı yapıyorum.
N Nemger00 Decapat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #53 KerimP dedi: Hangi banka üzerinden çekim sağladınız acaba benimkinde hala geri dönüş yok Swift kodu vs. yazdım TL IBAN'ımı da girdim bir yanlışlıkmı yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Ziraat bankası. Swift kodunu ziraat bankasının sitesinden bulup yazdım. TL ibanımı yazdım. 12sinde gönderilecek yazıyordu stripe sitesinde. Bugün geldi. Nemger00 dedi: Ziraat bankası. Swift kodunu ziraat bankasının sitesinden bulup yazdım. TL ibanımı yazdım. 12sinde gönderilecek yazıyordu stripe sitesinde. Bugün geldi. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri IMG_4904.jpeg 177,6 KB · Görüntüleme: 581
KerimP dedi: Hangi banka üzerinden çekim sağladınız acaba benimkinde hala geri dönüş yok Swift kodu vs. yazdım TL IBAN'ımı da girdim bir yanlışlıkmı yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Ziraat bankası. Swift kodunu ziraat bankasının sitesinden bulup yazdım. TL ibanımı yazdım. 12sinde gönderilecek yazıyordu stripe sitesinde. Bugün geldi. Nemger00 dedi: Ziraat bankası. Swift kodunu ziraat bankasının sitesinden bulup yazdım. TL ibanımı yazdım. 12sinde gönderilecek yazıyordu stripe sitesinde. Bugün geldi. Genişletmek için tıkla...
hroveL Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 138 Çözümler 1 Yer Bandırma Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 TI GDDR6X 16 GB RAM 1 TB SSD DELL 23.8' 165 hz BENQ ZOWIE EC1-C SS Edge QcK Large Cinsiyet Erkek Meslek Ofis Asistanlığı 12 Kasım 2024 #54 10 Kasım'da bankaya gönderildi gözüküyor hala gelmedi bana da. Bekleyelim bakalım az daha.
K KerimP Femtopat Katılım 4 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #55 Nemger00 dedi: Ziraat Bankası. Swift kodunu Ziraat Bankası'nın sitesinden bulup yazdım. TL IBAN'ımı yazdım. 12'sinde gönderilecek yazıyordu stripe sitesinde. Bugün geldi. Genişletmek için tıkla... Bugün geldi benimki de teşekkürler TL IBAN'ı yazınca geliyor arkadaşlar bilginiz olsun.
Nemger00 dedi: Ziraat Bankası. Swift kodunu Ziraat Bankası'nın sitesinden bulup yazdım. TL IBAN'ımı yazdım. 12'sinde gönderilecek yazıyordu stripe sitesinde. Bugün geldi. Genişletmek için tıkla... Bugün geldi benimki de teşekkürler TL IBAN'ı yazınca geliyor arkadaşlar bilginiz olsun.
B burhan_frk Femtopat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #56 KerimP dedi: Bugün geldi benimki de teşekkürler TL IBAN'ı yazınca geliyor arkadaşlar bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Reis merhaba. Benim de bankama ödendi gözüküyordu sonra refund oldu diye mail geldi stripe e geri ödenmiş para bilgiler yanlış dedi ama doğruydu. Tekrar yazdım bilgileri bekliyorum sende de öyle mi oldu? Fotodan anladığım.
KerimP dedi: Bugün geldi benimki de teşekkürler TL IBAN'ı yazınca geliyor arkadaşlar bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Reis merhaba. Benim de bankama ödendi gözüküyordu sonra refund oldu diye mail geldi stripe e geri ödenmiş para bilgiler yanlış dedi ama doğruydu. Tekrar yazdım bilgileri bekliyorum sende de öyle mi oldu? Fotodan anladığım.
K KOROW Femtopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #57 1 aydır cekmeye calısıyorum hala cekemedim 3 farklı banka hesabı denedim olmuyor niyeyse :d
N Nemger00 Decapat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #58 KOROW dedi: 1 aydır cekmeye calısıyorum hala cekemedim 3 farklı banka hesabı denedim olmuyor niyeyse :d Genişletmek için tıkla... Hocam swift kodunu, tl ibanınızı doğru yazıyor musunuz?
KOROW dedi: 1 aydır cekmeye calısıyorum hala cekemedim 3 farklı banka hesabı denedim olmuyor niyeyse :d Genişletmek için tıkla... Hocam swift kodunu, tl ibanınızı doğru yazıyor musunuz?
B burhan_frk Femtopat Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #59 Nemger00 dedi: Hocam swift kodunu, tl ibanınızı doğru yazıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Benim ibanımda doğru swiftimde. Bankaya falan ödenmisti bekliyodum bi anda iade oldu Csfloat desteğe yazdığım bankanın hesap bilgilerini yanlışladığıni söyledi tekrar denedim, bankaya ödendi gözüküyor bakalım bekliyorum.
Nemger00 dedi: Hocam swift kodunu, tl ibanınızı doğru yazıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Benim ibanımda doğru swiftimde. Bankaya falan ödenmisti bekliyodum bi anda iade oldu Csfloat desteğe yazdığım bankanın hesap bilgilerini yanlışladığıni söyledi tekrar denedim, bankaya ödendi gözüküyor bakalım bekliyorum.
YunUsta Kilopat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 279 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 18 Aralık 2024 #60 Siteden ilk kez para çekeceğim bakalım kaç güne gelecek .