CSGOFloat sitesinden para çekimi

1 tane hocam isimle ilgili bir durum olduğunu zannetmiyorum.
Destek bana banka hesabı ismiyle uyuşmuyor dedi, benimde 2 ismim var ikisinide first name kısmına yazıyodum middle name kısmı yok diye. İsimle ne alakası var anlamadım. Yazdıkları şu:
This happened because your bank account holder name was incorrect. Update the name in Settings to continue receiving payouts.

1 tane hocam isimle ilgili bir durum olduğunu zannetmiyorum.
Para bugün geldi hocam isimi yazmaktaymış sıkıntı, yardımların için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Rica ederim hocam ne demek yakın zamanda para yüklemeyi de deneyeceğim fiyatları çok uygun .

Ben de ilk defa bakiye yüklemeyi düşünüyorum. Bakiye yükleme ücreti sitede yazdığı kadar mı yoksa banka ekstra kesinti yapıyor mu?

Ben de ilk defa bakiye yüklemeyi düşünüyorum. Bakiye yükleme ücreti sitede yazdığı kadar mı yoksa banka ekstra kesinti yapıyor mu?

Hocam ben kripto üstünden denedim yaklaşık %1 kayıpla 5 dakikada csfloata para yükledim. Eğer yapma şansınız varsa Binance üzerinden usdc alıp onu da polygon ya da solana ağıyla metamaska atın o şekilde siteye parayı çok hızlı bir şekilde atabilirsiniz. Bankanın feesi %2.8 kriptodan yapmak hem daha hızlı hem de daha ucuz öneririm.

Cevabınız için teşekkür ederim. Ancak kripto konusunda hiç yokum maalesef. Direk karttan bu işlemi gerçekleştirmek daha kolay geliyor bana . Örnek olarak sitede şu an 50 dolar bakiye yükleme için 1.75 dolar fee gösteriyor. Bunun üzerinden banka ekstra bir kesinti yapar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…