CSGOFloat sitesinden para çekimi

Hocam tahminimce siteye dolar olarak bakiye yüklediğiniz için %1-2 kayıp daha yaşarsınız gibi geliyor. Az bakiye atıp hem ne kadar kestiğini hem de gitme süresinin ne kadar olduğunu deneyebilirsiniz. Dediğim gibi bende kriptoyu gördüğüm için direkt oradan denedim.

Tavsiye için teşekkürler. Kripto ile bakiye yüklemeyi deneyeceğim.

Toplamda 3 item atmadım diye ban yedim İtiraz ettim bakalım sonuç ne olacak

Özellikle hesabınızda para varsa ve banlanırsanız paranız anladığım kadarıyla direkt gidiyor. Haberiniz olsun dikkat edin.

Bende bugün çekim talebi oluşturdum bakalım ne olacak. Önceden hep işlemlerimi ShadowPay'den yapıyordum fakat bu sattığım item CSFloat'ta daha yüksekti. Hem de deneme amacıyla bakalım. Şaşırdığım şey ilanı koyduktan 2 dakika sonra alıcı çıktı.

Sattığınız item overpayli miydi hocam. CSFloat'ta bufftaki kadar düşük floatlı itemleri alanlar var. Bende eldiveni 2 günde sattım o şekilde normal fiyatı 190 dolardı 240tan okuttum.

Hocam yok CSFloat'ta buyorder muhabbeti var galiba. 290 dolar en düşük fiyat gözüküyordu bende 289a koydum 2 dakika bile değil belki koyduğum gibi satıldı. Stripe sitesinde para 8ine kadar yatacak yazıyor. Daha erken gelme ihtimali var mı acaba? Bilginiz var mı?

Normal FT Talon knife night stripe 0.33 floatlı bir itemdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…