CSGOLive "Steam Skin witchdraw is not available for the foreseeable future" hatası

scivan1249

Decapat
Merhaba arkadaşlar. CCSGOLive'dan iki tane item çıkardım. Bunları envanterime yollamak istedim. Ama bana "STEAM Skin withdraw is not available for the foreseeable future. VGO items will be added soon as replacement." hatasını verdi. Bunu bi üyeye sordum o da bana "We cannot offer trades of steam items. At this time we only offer VGO. VGO are similar to csgo skins, but with only trading/collecting purpose, you can sell/buy them on opskins" bu cevabı verdi. Lütfen konu hakkında bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valve artık CSGO'da kendi kasaları hariç diğer tüm kasa sitelerini yasakladı. O skini envanterinize alamazsınız. Valve bu yasağı çıkarttıktan sonra siteler düşündü ve VGO denen, Steam envanterinize alamadığınız ama maddi değeri olan kendi skinlerini çıkarttılar. Elinizdeki skini Opskins'te satabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı