CSGOLive Withdraw

teeemoooo

Decapat
Aşağıda SS'ini bıraktığım gibi skini hesabıma çekemiyorum. Sanırım yeni sistem getirip Withdraw Skins diye bir şey getirmişler. Onda da param yettiği halde "Missing Price" uyarısı alıyorum. Skinimi nasıl çekebilirim?

Konunun nasıl kapanacağını bilmiyorum. Konuyu çözdüm. Bunu okuyan moderatör konuyu kapayabilir mi?

Dosya Ekleri

• ss1.JPG
    ss1.JPG
    56,6 KB · Görüntüleme: 45
  • ss2.JPG
    ss2.JPG
    12,3 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıda SS'ini bıraktığım gibi skini hesabıma çekemiyorum. Sanırım yeni sistem getirip Withdraw Skins diye bir şey getirmişler. Onda da param yettiği halde "Missing Price" uyarısı alıyorum. Skinimi nasıl çekebilirim?

Konunun nasıl kapanacağını bilmiyorum. Konuyu çözdüm. Bunu okuyan moderatör konuyu kapayabilir mi?
Nasıl çözdüğünü anlatsan? Ayrıca yaptığın yasal değil.

Nasıl çözdüğünü anlatsan? Ayrıca yaptığın yasal değil.
İlk öncelikle moderatör konuyu açmadan yazmıştım. Çözümü yok, yanlış sekmeye girmişim. Madem yaptığım şey illegal, Siz de madem neyin illegal olup olmadığıyla tecrübeliyseniz,nesinin illegal olduğunu yazabilirsiniz. Hem çözümü olmayan bir şeyi anlatmamı hem de yaptığım şeyin yasal olmadığını söyleyerek kendinizle çelişiyorsunuz.

Son düzenleme:
İlk öncelikle moderatör konuyu açmadan yazmıştım. Çözümü yok, yanlış sekmeye girmişim. Madem yaptığım şey illegal, Siz de madem neyin illegal olup olmadığıyla tecrübeliyseniz,nesinin illegal olduğunu yazabilirsiniz. Hem çözümü olmayan bir şeyi anlatmamı hem de yaptığım şeyin yasal olmadığını söyleyerek kendinizle çelişiyorsunuz.
1-Kendim zaten böyle işlerle uğraşmıyorum!
2-Kumar oynuyorsunuz.
3-
1613321889987.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı