CSGOLive'den item çekme

burakdudoglu

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Mekanik Tasarımcı
Selamlar,

günlük ücretsiz kasaları açıyordum ve 8 dolarlık item çıktı. Onu da AK-47 kasası yaptım ve 7.60 dolarlık bir ak aldım. Bunu ne zaman nasıl Steam hesabıma aktarabilirim? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır yani ilk çıkan itemi bildiğim kadarıyla 7 gün çekemiyoruz.

Steam Withdraw kısmına gelmedi. Bir arkadaşımda süresiz ban var çekemezsin vs gibi birşey dedi. Bende böyle olmadığını düşündüğümden bilen varsa diye soruyorum. :)

Opskins Express Trade (Requires a OPSkins Account) bu alanda çekme var.

İlk çıkan item olayı CS için geçerli, sen 3. parti siteden çekiyorsun öyle bir şey yok yani.
Hesabında bir yasak söz konusu ise bilemiyorum, bunu bilen sen olmalısın, öyle olmadığını düşündüğümden diye bir şey yok, hesap senin bunu öğrenmelisin, birine takas yollamaya çalış, eşyaların gözükür ve seçince herhangi bir uyarı çıkmazsa yasaklı değilsindir.
Uzun süredir girmiyorum sitelere ama muhtemelen steam 7 gün yasak hamlesini yaptıktan sonra Opskins, Express Trade ile çare buldu buna. Kendine bir opskins hesabı oluşturman gerekli, daha sonra ona bir "Two-Factor Login Security" ataman lazım, bunu Google Authenticator ile yapabilirsin. Bunun sonrasında Opskins üzerinden eşyanı teslim alabilirsin.

Bende takas banı yok. denedim yolladım ve aldım bir item. En iyisi 7 gün doluncada bakayım çok anladığım bir konu değil. olmadı dediğin gibi opskins olayını yaparım.

ops skin ile nasıl bagdastırıcam csgoliveı bunu bana detaylı anlatırmıısnız

Buyrun, burada Gamdom için anlatılmış, bütün sitelerin mantıkları tamamen aynı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı