Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 2 Şubat 2023 #11 tahakavalci53 dedi: Kanka bak direk Papara'dan para yükleyeceğim skin falan yatırmayacağım. Tamam kral güveniyorum inşallah gelmez. Papara'dan 40 TL yatıracağım şimdi siteye. Genişletmek için tıkla... Kardeşim korku bu kadar ise daha neye yatırmayı düşünüyorsun? Gelmeyecek diyoruz cevabını aldıysan hâlâ tereddütte isen yatırma.
tahakavalci53 dedi: Kanka bak direk Papara'dan para yükleyeceğim skin falan yatırmayacağım. Tamam kral güveniyorum inşallah gelmez. Papara'dan 40 TL yatıracağım şimdi siteye. Genişletmek için tıkla... Kardeşim korku bu kadar ise daha neye yatırmayı düşünüyorsun? Gelmeyecek diyoruz cevabını aldıysan hâlâ tereddütte isen yatırma.
tahakavalci53 Centipat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #12 Yszuf dedi: Kardeşim korku bu kadar ise daha neye yatırmayı düşünüyorsun? Gelmeyecek diyoruz cevabını aldıysan hâlâ tereddütte isen yatırma. Genişletmek için tıkla... Tamam pardon.
Yszuf dedi: Kardeşim korku bu kadar ise daha neye yatırmayı düşünüyorsun? Gelmeyecek diyoruz cevabını aldıysan hâlâ tereddütte isen yatırma. Genişletmek için tıkla... Tamam pardon.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 2 Şubat 2023 #13 tahakavalci53 dedi: Tamamdır 40 TL yatrdım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, umarım parayı katlarsın.
tahakavalci53 dedi: Tamamdır 40 TL yatrdım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, umarım parayı katlarsın.
KekSeven71 Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 346 2 Şubat 2023 #14 Yszuf dedi: Kardeşim korku bu kadar ise daha neye yatırmayı düşünüyorsun? Gelmeyecek diyoruz cevabını aldıysan hâlâ tereddütte isen yatırma. Genişletmek için tıkla... Korkmuş olabilir. Bilmiyor olabilir. Hoşgörülü, sıcakkanlı davranmak lazım. Nezaket hepimiz için daha güzel bir Sosyal ortamı sağlayacaktır. Sevgiler.
Yszuf dedi: Kardeşim korku bu kadar ise daha neye yatırmayı düşünüyorsun? Gelmeyecek diyoruz cevabını aldıysan hâlâ tereddütte isen yatırma. Genişletmek için tıkla... Korkmuş olabilir. Bilmiyor olabilir. Hoşgörülü, sıcakkanlı davranmak lazım. Nezaket hepimiz için daha güzel bir Sosyal ortamı sağlayacaktır. Sevgiler.
zexter Femtopat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #15 tahakavalci53 dedi: Tamamdır 40 TL yatrdım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kanka ceza geldi mi?
tahakavalci53 dedi: Tamamdır 40 TL yatrdım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kanka ceza geldi mi?
tahakavalci53 Centipat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #16 zexter dedi: Kanka ceza geldi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır.
L lazkuac Femtopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #17 tahakavalci53 dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... hocam şuana kadar bi sıkıntı var mı?
tahakavalci53 Centipat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #18 lazkuac dedi: Hocam şu ana kadar bir sıkıntı var mı? Genişletmek için tıkla... Yok kanki.