Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.081 Çözümler 9 3 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar şansım çok iyi gitti 10 doları 220 dolar yaptım fakat bunu skin olarak değil de Karta para olarak çekmek istiyorum nasıl yapabilirim? Böyle bir sistem var mı? BTC olarak değil direkt karta.
Arkadaşlar şansım çok iyi gitti 10 doları 220 dolar yaptım fakat bunu skin olarak değil de Karta para olarak çekmek istiyorum nasıl yapabilirim? Böyle bir sistem var mı? BTC olarak değil direkt karta.
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 3 Aralık 2023 #2 Skin olarak çekip sonrasında satabilirsiniz ama kesinti yapacaktır.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.081 Çözümler 9 3 Aralık 2023 #3 ben patrix dedi: Skin olarak çekip sonrasında satabilirsiniz ama kesinti yapacaktır. Genişletmek için tıkla... İşte bende o kesinti olmasın diye karta çekmek istemiştim.
ben patrix dedi: Skin olarak çekip sonrasında satabilirsiniz ama kesinti yapacaktır. Genişletmek için tıkla... İşte bende o kesinti olmasın diye karta çekmek istemiştim.