F floppax Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 463 Çözümler 2 5 Kasım 2023 #1 İyi akşamlar normalde pek pimpirikli değilimdir ancak gene de sorayım istedim.
zoin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 855 Çözümler 4 5 Kasım 2023 #2 Virüslü olup olmamasını geçtim bu tür şeyler Riot Games kabul etmiyor ve fark edilirsen ban yersin.
F floppax Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 463 Çözümler 2 5 Kasım 2023 #3 zoin dedi: Virüslü olup olmamasını geçtim bu tür şeyler Riot Games kabul etmiyor ve fark edilirsen ban yersin. Genişletmek için tıkla... Ban konusunda korkum yok hocam. Sorum belli zaten.
zoin dedi: Virüslü olup olmamasını geçtim bu tür şeyler Riot Games kabul etmiyor ve fark edilirsen ban yersin. Genişletmek için tıkla... Ban konusunda korkum yok hocam. Sorum belli zaten.
Angelic Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 834 Çözümler 6 5 Kasım 2023 #4 Virüslü değil, o konuda bir sorun yok. Ancak Riot son yıllarda paranın kölesi olduğu için bu tarz yazılımlar kullananların cezasını çok daha hızlı kesiyor. Geri dönüşü, affı falan da yok.
Virüslü değil, o konuda bir sorun yok. Ancak Riot son yıllarda paranın kölesi olduğu için bu tarz yazılımlar kullananların cezasını çok daha hızlı kesiyor. Geri dönüşü, affı falan da yok.
F floppax Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 463 Çözümler 2 5 Kasım 2023 #5 Bilemiyorum hocam binlerce izlenen streamer lar kullandığı için sorun olmaz diye düşünüyorum.