staticxx Femtopat Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 3 16 Ocak 2025 #1 VirusTotal Rapor Linki https://www.virustotal.com/gui/file/6e9097be2be500b683ad91329239856a2f0c962e4575a7490db70de9aba6e8e3 Cslolmanager indirdim, windows.exe dosyasını indirdim açmadan VirusTotal'e atayım dedim bazı dosyalar tehlikeli dedi. Doğru mudur virüslü müdür? Bilen varsa yardmcı olabilirse çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2025
Cslolmanager indirdim, windows.exe dosyasını indirdim açmadan VirusTotal'e atayım dedim bazı dosyalar tehlikeli dedi. Doğru mudur virüslü müdür? Bilen varsa yardmcı olabilirse çok sevinirim.
tomeyv2 Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 170 Çözümler 4 16 Ocak 2025 #2 Riot ve anticheat sistemi için tehlikeli bir adım, Önermem mod tarzı CurseForge'dan indirerek oynamak tavsiyemdir.
Riot ve anticheat sistemi için tehlikeli bir adım, Önermem mod tarzı CurseForge'dan indirerek oynamak tavsiyemdir.
T TopLaneVayne Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 228 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #3 staticxx dedi: Cslolmanager indirdim, windows.exe dosyasını indirdim açmadan VirusTotal'e atayım dedim bazı dosyalar tehlikeli dedi. Doğru mudur virüslü müdür? Bilen varsa yardmcı olabilirse çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ben 3 senedir kullanıyorum, herhangi bir sorun yok Defender, Kaspersky ve Malwarebytes bir şey bulmamıştı.
staticxx dedi: Cslolmanager indirdim, windows.exe dosyasını indirdim açmadan VirusTotal'e atayım dedim bazı dosyalar tehlikeli dedi. Doğru mudur virüslü müdür? Bilen varsa yardmcı olabilirse çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ben 3 senedir kullanıyorum, herhangi bir sorun yok Defender, Kaspersky ve Malwarebytes bir şey bulmamıştı.