rivo Zeptopat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #1 RAM corsair 3000mhz cl16 İşlemci r5 2600 Windows 10 64 Bit işletim sistemi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda CSM kapalı olunca daha hızlanır deniyor. Bende yaptım ama SSD'yi görmüyor hep BIOS'a atıyor. Tavsiyelerinizi beklerim.
Windows 10 64 Bit işletim sistemi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda CSM kapalı olunca daha hızlanır deniyor. Bende yaptım ama SSD'yi görmüyor hep BIOS'a atıyor. Tavsiyelerinizi beklerim.
B.Özdemir Decipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 1.117 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #2 rivo dedi: Windows 10 64 Bit işletim sistemi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda CSM kapalı olunca daha hızlanır deniyor. Bende yaptım ama SSD'yi görmüyor hep BIOS'a atıyor. Tavsiyelerinizi beklerim. Genişletmek için tıkla... Konuyu bende çok merak ettim yazanlardan takip edeceğim.
rivo dedi: Windows 10 64 Bit işletim sistemi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda CSM kapalı olunca daha hızlanır deniyor. Bende yaptım ama SSD'yi görmüyor hep BIOS'a atıyor. Tavsiyelerinizi beklerim. Genişletmek için tıkla... Konuyu bende çok merak ettim yazanlardan takip edeceğim.
rivo Zeptopat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #3 @B.Özdemir usta benim anakart uefi destekli fakat mbr de kalmıs gpt +format attım suanda bi sorun yok
@B.Özdemir usta benim anakart uefi destekli fakat mbr de kalmıs gpt +format attım suanda bi sorun yok
B.Özdemir Decipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 1.117 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #4 rivo dedi: @B.Özdemir usta benim anakart UEFI destekli fakat MBR de kalmıs GPT +format attım şu anda bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Anakartın nedir?
rivo dedi: @B.Özdemir usta benim anakart UEFI destekli fakat MBR de kalmıs GPT +format attım şu anda bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Anakartın nedir?
rivo Zeptopat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #5 a320m e ama hız konusunda bisey soyleyemem bi fark olmadı sanki