Aorus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 2.518 Makaleler 2 Çözümler 5 9 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. CSM Support kapattım ve Secure Boot açtım. Şimdi BIOS bile açılmıyor yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar merhaba. CSM Support kapattım ve Secure Boot açtım. Şimdi BIOS bile açılmıyor yardımcı olur musunuz?
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.623 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #2 BIOS pilini söküp 2-3 dakika bekle. Sonra geri tak. BIOS sıfırlansın. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Aorus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 2.518 Makaleler 2 Çözümler 5 10 Ekim 2021 #3 mutlu pide dedi: BIOS pilini söküp 2-3 dakika bekle. Sonra geri tak. BIOS sıfırlansın. Genişletmek için tıkla... Şimdi yaptım birazdan takıp sonucu yazacağım teşekkürler. mutlu pide dedi: BIOS pilini söküp 2-3 dakika bekle. Sonra geri tak. BIOS sıfırlansın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kesin çözüm. Siz olmasanız yapamazdım. Peki bir şey soracağım. Secure Boot açmam lazım, çünkü Windows 11 kurmalıyım. Ne yaparak çözebilirim? BIOS güncellemesi mi gerekiyor? Son düzenleme: 10 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
mutlu pide dedi: BIOS pilini söküp 2-3 dakika bekle. Sonra geri tak. BIOS sıfırlansın. Genişletmek için tıkla... Şimdi yaptım birazdan takıp sonucu yazacağım teşekkürler. mutlu pide dedi: BIOS pilini söküp 2-3 dakika bekle. Sonra geri tak. BIOS sıfırlansın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kesin çözüm. Siz olmasanız yapamazdım. Peki bir şey soracağım. Secure Boot açmam lazım, çünkü Windows 11 kurmalıyım. Ne yaparak çözebilirim? BIOS güncellemesi mi gerekiyor?