K kubilay çatkın Megapat Katılım 19 Mayıs 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:55 #1 CSM Support sekmesini disabled yapmama rağmen Secure Boot açtığım halde not active hatası alıyorum. Ekran kartım UEFI destekli, konu hakkında yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler iyi sosyaller.
CSM Support sekmesini disabled yapmama rağmen Secure Boot açtığım halde not active hatası alıyorum. Ekran kartım UEFI destekli, konu hakkında yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler iyi sosyaller.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:01 #2 Anakart modeliniz nedir? Artı 0 Eksi
KS KS K kubilay çatkın Megapat Katılım 19 Mayıs 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:15 #3 Gigabyte H610M k DDR 4 Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:16 #4 kubilay çatkın dedi: Gigabyte H610M k DDR 4 Genişletmek için tıkla... Secure Boot mode>custom olarak ayarlı mı? Artı 0 Eksi
kubilay çatkın dedi: Gigabyte H610M k DDR 4 Genişletmek için tıkla... Secure Boot mode>custom olarak ayarlı mı?
KS KS K kubilay çatkın Megapat Katılım 19 Mayıs 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:17 #5 Standartta şuanda custom olarak mı deniyim ? Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:18 #6 kubilay çatkın dedi: Standartta şu anda Custom olarak mı deneyeyim? Genişletmek için tıkla... Evet o şekilde yapıp deneyin. Artı 0 Eksi
kubilay çatkın dedi: Standartta şu anda Custom olarak mı deneyeyim? Genişletmek için tıkla... Evet o şekilde yapıp deneyin.
KS KS K kubilay çatkın Megapat Katılım 19 Mayıs 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:22 #7 deniyorum birazdan custom yaptım fakat sorun halen devam ediyor. Son düzenleme: Bugün 00:29 Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:31 #8 kubilay çatkın dedi: Deniyorum birazdan. Custom yaptım fakat sorun halen devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Key management kısmına girip restore factory keys yaparsanız yüksek ihtimalle sorun çözülecektir. Artı 0 Eksi
kubilay çatkın dedi: Deniyorum birazdan. Custom yaptım fakat sorun halen devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Key management kısmına girip restore factory keys yaparsanız yüksek ihtimalle sorun çözülecektir.
KS KS K kubilay çatkın Megapat Katılım 19 Mayıs 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:41 #9 Çözüm videosu bunu izleyerek sorunu hallettim, iyi Sosyaller. Artı 0 Eksi