Soaby Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 83 28 Ekim 2021 #1 Neden bilmiyorum fakat bu Secure Boot açmak için CSM'yi kapattığımda bilgisayar açılırken ve BIOS'da hep Input Not Supported hatası veriyor.
Neden bilmiyorum fakat bu Secure Boot açmak için CSM'yi kapattığımda bilgisayar açılırken ve BIOS'da hep Input Not Supported hatası veriyor.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.674 Makaleler 21 Çözümler 97 28 Ekim 2021 #2 Sistemde eski UEFI desteği olmayan ekran kartı varsa ondan da olabilir.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 28 Ekim 2021 #3 Ekran kartı UEFI desteklemiyor. BIOS pilini çıkar 10 dakika bekle geri tak aç. Ekran kartın ne?
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 28 Ekim 2021 #4 BIOS pilini çıkarın, 2 dakika bekleyip yeniden takın. BIOS ayarları resetlenirse sorununuz düzelir.
Soaby Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 83 6 Kasım 2021 #5 e.n.e.s dedi: Ekran kartı UEFI desteklemiyor. BIOS pilini çıkar 10 dakika bekle geri tak aç. Ekran kartın ne? Genişletmek için tıkla... FalconPolat dedi: Sistemde eski UEFI desteği olmayan ekran kartı varsa ondan da olabilir. Genişletmek için tıkla... RX 580 kullanıyorum. VGAMonitorluAdam dedi: BIOS pilini çıkarın, 2 dakika bekleyip yeniden takın. BIOS ayarları resetlenirse sorununuz düzelir. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı o değil sıkıntı o ayarı açamamam benim amacım o ayarı açmak. Özür dilerim sınav haftası olduğu için cevap veremedim.
e.n.e.s dedi: Ekran kartı UEFI desteklemiyor. BIOS pilini çıkar 10 dakika bekle geri tak aç. Ekran kartın ne? Genişletmek için tıkla... FalconPolat dedi: Sistemde eski UEFI desteği olmayan ekran kartı varsa ondan da olabilir. Genişletmek için tıkla... RX 580 kullanıyorum. VGAMonitorluAdam dedi: BIOS pilini çıkarın, 2 dakika bekleyip yeniden takın. BIOS ayarları resetlenirse sorununuz düzelir. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı o değil sıkıntı o ayarı açamamam benim amacım o ayarı açmak. Özür dilerim sınav haftası olduğu için cevap veremedim.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 6 Kasım 2021 #6 Soaby dedi: RX 580 kullanıyorum. Sıkıntı o değil sıkıntı o ayarı açamamam benim amacım o ayarı açmak. Özür dilerim sınav haftası olduğu için cevap veremedim. Genişletmek için tıkla... GPU-Z üzerinden destekleyip desteklemediğine bakabilirsin.
Soaby dedi: RX 580 kullanıyorum. Sıkıntı o değil sıkıntı o ayarı açamamam benim amacım o ayarı açmak. Özür dilerim sınav haftası olduğu için cevap veremedim. Genişletmek için tıkla... GPU-Z üzerinden destekleyip desteklemediğine bakabilirsin.
Soaby Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 83 6 Kasım 2021 #7 e.n.e.s dedi: GPU-Z üzerinden destekleyip desteklemediğine bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... UEFI tiki açık
e.n.e.s dedi: GPU-Z üzerinden destekleyip desteklemediğine bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... UEFI tiki açık
C Cihan sirin Yoctopat Katılım 10 Kasım 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #8 Benim ekran kartım yok desteklemiyor diyor CSM ayarlarını ne yapmam gerek?