A arab.teyyare Femtopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 300 Çözümler 1 9 Ekim 2021 #1 Normalde benim sistemimde CSM açık olarak geliyor. Ben CSM'yi kapatsam herhangi sorunlarla karşılaşır mıyım?
Normalde benim sistemimde CSM açık olarak geliyor. Ben CSM'yi kapatsam herhangi sorunlarla karşılaşır mıyım?
Çözüm e.n.e.s 9 Ekim 2021 Ekran kartın UEFI'yi desteklemiyorsa (ya da başka bir cihaz) CSM'yi kapatamazsın, eğer kapatabilirsen ve bilgisayarın düzgün açılırsa sıkıntı yoktur.
Ekran kartın UEFI'yi desteklemiyorsa (ya da başka bir cihaz) CSM'yi kapatamazsın, eğer kapatabilirsen ve bilgisayarın düzgün açılırsa sıkıntı yoktur.
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 9 Ekim 2021 #2 arab.teyyare dedi: Normalde benim sistemimde CSM açık olarak geliyor. Ben CSM'yi kapatsam herhangi sorunlarla karşılaşır mıyım? Genişletmek için tıkla... Bende merak ediyorum. Secure Boot'u açmak için lazım. Artı 0 Eksi
arab.teyyare dedi: Normalde benim sistemimde CSM açık olarak geliyor. Ben CSM'yi kapatsam herhangi sorunlarla karşılaşır mıyım? Genişletmek için tıkla... Bende merak ediyorum. Secure Boot'u açmak için lazım.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 9 Ekim 2021 #3 Ekran kartın UEFI'yi desteklemiyorsa (ya da başka bir cihaz) CSM'yi kapatamazsın, eğer kapatabilirsen ve bilgisayarın düzgün açılırsa sıkıntı yoktur. Artı 1 Eksi Çözüm
Ekran kartın UEFI'yi desteklemiyorsa (ya da başka bir cihaz) CSM'yi kapatamazsın, eğer kapatabilirsen ve bilgisayarın düzgün açılırsa sıkıntı yoktur.
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 9 Ekim 2021 #4 e.n.e.s dedi: Ekran kartın UEFI'yi desteklemiyorsa (ya da başka bir cihaz) CSM'yi kapatamazsın, eğer kapatabilirsen ve bilgisayarın düzgün açılırsa sıkıntı yoktur. Genişletmek için tıkla... Benim ekran kartım RX 580 destekler mi? Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Ekran kartın UEFI'yi desteklemiyorsa (ya da başka bir cihaz) CSM'yi kapatamazsın, eğer kapatabilirsen ve bilgisayarın düzgün açılırsa sıkıntı yoktur. Genişletmek için tıkla... Benim ekran kartım RX 580 destekler mi?
KS KS A arab.teyyare Femtopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 300 Çözümler 1 9 Ekim 2021 #5 e.n.e.s dedi: Ekran kartın UEFI'yi desteklemiyorsa (ya da başka bir cihaz) CSM'yi kapatamazsın, eğer kapatabilirsen ve bilgisayarın düzgün açılırsa sıkıntı yoktur. Genişletmek için tıkla... e.n.e.s dedi: Ekran kartın UEFI'yi desteklemiyorsa (ya da başka bir cihaz) CSM'yi kapatamazsın, eğer kapatabilirsen ve bilgisayarın düzgün açılırsa sıkıntı yoktur. Genişletmek için tıkla... Çözüm. Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Ekran kartın UEFI'yi desteklemiyorsa (ya da başka bir cihaz) CSM'yi kapatamazsın, eğer kapatabilirsen ve bilgisayarın düzgün açılırsa sıkıntı yoktur. Genişletmek için tıkla... e.n.e.s dedi: Ekran kartın UEFI'yi desteklemiyorsa (ya da başka bir cihaz) CSM'yi kapatamazsın, eğer kapatabilirsen ve bilgisayarın düzgün açılırsa sıkıntı yoktur. Genişletmek için tıkla... Çözüm.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 9 Ekim 2021 #6 474374 dedi: Benim ekran kartım RX 580 destekler mi? Genişletmek için tıkla... Desteklemiyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
474374 dedi: Benim ekran kartım RX 580 destekler mi? Genişletmek için tıkla... Desteklemiyor diye biliyorum.
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 9 Ekim 2021 #7 e.n.e.s dedi: Desteklemiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hadi be . Bana Valorant oynamak yok o zaman . Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Desteklemiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hadi be . Bana Valorant oynamak yok o zaman .
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 9 Ekim 2021 #8 474374 dedi: Benim ekran kartım RX 580 destekler mi? Genişletmek için tıkla... UEFI Destekler hocam güncel kartlar %99.99 destekliyor. Artı 0 Eksi
474374 dedi: Benim ekran kartım RX 580 destekler mi? Genişletmek için tıkla... UEFI Destekler hocam güncel kartlar %99.99 destekliyor.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 9 Ekim 2021 #9 474374 dedi: Hadi be . Bana Valorant oynamak yok o zaman . Genişletmek için tıkla... Hocam yine de bi GPU-Z indirip bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
474374 dedi: Hadi be . Bana Valorant oynamak yok o zaman . Genişletmek için tıkla... Hocam yine de bi GPU-Z indirip bakabilirsiniz.
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 9 Ekim 2021 #10 Archley dedi: UEFI destekler hocam güncel kartlar %99.99 destekliyor. Genişletmek için tıkla... Tamam. Şimdi duyduğuma göre Secure Boot'un etkili olması için sıfırdan kurulum yapmalıyım. Ama bu videodaki kişi tek bir veri kaybetmeden Secure Boot'u açmış. Bende de olur mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Archley dedi: UEFI destekler hocam güncel kartlar %99.99 destekliyor. Genişletmek için tıkla... Tamam. Şimdi duyduğuma göre Secure Boot'un etkili olması için sıfırdan kurulum yapmalıyım. Ama bu videodaki kişi tek bir veri kaybetmeden Secure Boot'u açmış. Bende de olur mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et