M mEHMETTTTT Picopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 287 3 Aralık 2020 #1 Benim Windows 10 bir kasam var. Anakartım ise B450M PRO M.2 V2. Bu aparatı alsam Bluetooth kulaklığımı bilgisayarıma bağlayabilir miyim? Bluetooth Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11 Bluetooth Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bluetooth Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Kulaklığım QCY T5.
Benim Windows 10 bir kasam var. Anakartım ise B450M PRO M.2 V2. Bu aparatı alsam Bluetooth kulaklığımı bilgisayarıma bağlayabilir miyim? Bluetooth Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11 Bluetooth Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bluetooth Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Kulaklığım QCY T5.
Çözüm Zakramoreas 3 Aralık 2020 Evet, bağlayabilirsiniz. Lakin performansı konusunda bir şey diyemeyeceğim.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 1 Çözümler 62 3 Aralık 2020 #11 Arawn920 dedi: Bu ürünü almanızı önermem. Ben de kulaklığım için dongle arıyordum. Ucuzundan aldım ve doğal olarak çalışmadı. Aliexpress de 1 dolara satılıyor zaten bunlar . TP-Link UB400 Bluetooth Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bunu öneririm. Genişletmek için tıkla... Bence de en azından bu tür bir ürün alınması daha iyi olur. Artı 0 Eksi
Arawn920 dedi: Bu ürünü almanızı önermem. Ben de kulaklığım için dongle arıyordum. Ucuzundan aldım ve doğal olarak çalışmadı. Aliexpress de 1 dolara satılıyor zaten bunlar . TP-Link UB400 Bluetooth Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bunu öneririm. Genişletmek için tıkla... Bence de en azından bu tür bir ürün alınması daha iyi olur.
KS KS M mEHMETTTTT Picopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 287 3 Aralık 2020 #12 Arawn920 dedi: Bu ürünü almanızı önermem. Ben de kulaklığım için dongle arıyordum. Ucuzundan aldım ve doğal olarak çalışmadı. Aliexpress de 1 dolara satılıyor zaten bunlar . TP-Link UB400 Bluetooth Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bunu öneririm. Genişletmek için tıkla... Öneriniz için teşekkürler... Ancak bu bütçemi aşıyor. Trendyol paylaş kazan kampanyasından yapıp bir ara alırım. Teşekkürler... Artı 0 Eksi
Arawn920 dedi: Bu ürünü almanızı önermem. Ben de kulaklığım için dongle arıyordum. Ucuzundan aldım ve doğal olarak çalışmadı. Aliexpress de 1 dolara satılıyor zaten bunlar . TP-Link UB400 Bluetooth Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bunu öneririm. Genişletmek için tıkla... Öneriniz için teşekkürler... Ancak bu bütçemi aşıyor. Trendyol paylaş kazan kampanyasından yapıp bir ara alırım. Teşekkürler...