H Halit oguz Kilopat Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 119 25 Haziran 2023 #1 Merhaba, bir Div'e border ekledim. Ve ben karenin üst kenarının border olmasını istemiyorum. Sadece 3 kenarı etkilensin. Bunu nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2023
Merhaba, bir Div'e border ekledim. Ve ben karenin üst kenarının border olmasını istemiyorum. Sadece 3 kenarı etkilensin. Bunu nasıl yapabilirim?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.467 Makaleler 6 Çözümler 514 Yer İstanbul 25 Haziran 2023 #2 border-top: unset; iş yapar sanırım. Yapmazsa 3 tanesi için border-left, border-right, border-bottom şeklinde tanımlayın. Artı 0 Eksi
border-top: unset; iş yapar sanırım. Yapmazsa 3 tanesi için border-left, border-right, border-bottom şeklinde tanımlayın.
KS KS H Halit oguz Kilopat Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 119 25 Haziran 2023 #3 Vavien. dedi: border-top: unset; iş yapar sanırım. Yapmazsa 3 tanesi için border-left, border-right, border-bottom şeklinde tanımlayın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: border-top: unset; iş yapar sanırım. Yapmazsa 3 tanesi için border-left, border-right, border-bottom şeklinde tanımlayın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim