Antares Megapat Katılım 6 Ağustos 2016 Mesajlar 685 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #1 Merhaba, "header" alanını 1 resimdeki gibi yapacağım fakat dıştaki "div" ile "header div" arasında boşluk veremedim yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2020
Merhaba, "header" alanını 1 resimdeki gibi yapacağım fakat dıştaki "div" ile "header div" arasında boşluk veremedim yardımcı olur musunuz?
Çözüm Antares 20 Aralık 2020 Berkay Davas dedi: Nasıl çözdünüz, margin-top ile mi? Genişletmek için tıkla... Hayır margin-top denedim fakat olmadı bende dıştaki "div" özelliğine "padding" verdim.
Berkay Davas dedi: Nasıl çözdünüz, margin-top ile mi? Genişletmek için tıkla... Hayır margin-top denedim fakat olmadı bende dıştaki "div" özelliğine "padding" verdim.
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 19 Aralık 2020 #2 Align ile yapabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Antares Megapat Katılım 6 Ağustos 2016 Mesajlar 685 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #3 Rashmore dedi: Align ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam başka türlü sağolun. Artı 0 Eksi
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 19 Aralık 2020 #4 Nasıl çözdünüz, margin-top ile mi? Artı 0 Eksi
KS KS Antares Megapat Katılım 6 Ağustos 2016 Mesajlar 685 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #5 Berkay Davas dedi: Nasıl çözdünüz, margin-top ile mi? Genişletmek için tıkla... Hayır margin-top denedim fakat olmadı bende dıştaki "div" özelliğine "padding" verdim. Artı 0 Eksi Çözüm
Berkay Davas dedi: Nasıl çözdünüz, margin-top ile mi? Genişletmek için tıkla... Hayır margin-top denedim fakat olmadı bende dıştaki "div" özelliğine "padding" verdim.