Antares Megapat Katılım 6 Ağustos 2016 Mesajlar 685 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #1 Merhaba, 1. resimde gördüğünüz "div" fonksiyonunu sayfanın üst kısmına nasıl sıfırlayabilirim? 2. resimde görünen resmin altına ve üstüne "border" verdim fakat altta gördüğünüz üzere "border" ile resmin arasında boşluk oluştu nasıl sıfırlayabilirim? @Berkay Davas yardımcı olabilir misin? Kod:Panoya kopyala * { margin:0px; } Komutu ile sıfırlıyorum fakat sayfa düzeni çok bozuluyor başka yolu yok mu? Sayfayı sıfırladım diğer sorunu nasıl çözerim?
Merhaba, 1. resimde gördüğünüz "div" fonksiyonunu sayfanın üst kısmına nasıl sıfırlayabilirim? 2. resimde görünen resmin altına ve üstüne "border" verdim fakat altta gördüğünüz üzere "border" ile resmin arasında boşluk oluştu nasıl sıfırlayabilirim? @Berkay Davas yardımcı olabilir misin? Kod:Panoya kopyala * { margin:0px; } Komutu ile sıfırlıyorum fakat sayfa düzeni çok bozuluyor başka yolu yok mu? Sayfayı sıfırladım diğer sorunu nasıl çözerim?
MehmetSengul Picopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 291 Çözümler 1 Yer C:\BurdaBiryerde Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Dev. 30 Aralık 2020 #2 Sadece ana div'in üst tarafa yapışmasını istiyorsanız CSS:Panoya kopyala .anadivismi{ position:absolute; top:0px; } Böyle yaparak sorununuz çözebilirsiniz.
Sadece ana div'in üst tarafa yapışmasını istiyorsanız CSS:Panoya kopyala .anadivismi{ position:absolute; top:0px; } Böyle yaparak sorununuz çözebilirsiniz.
xenefon Kilopat Katılım 23 Aralık 2014 Mesajlar 202 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #3 Bir de şunu dene: body { margin: 0; }
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 2 Ocak 2021 #4 Resme display:block; vermek sorunu çözebilir.