CSS geliştirmek için kaynak önerisi

Keduket

Decipat
Makaleler
1
Merhabalar,
Front-end developerlığa bir giriş yapayım dedim ve HTML ve CSS'i öğrendim. Açıkçası bence CSS biraz tecrübe işi, bu yüzden sizden beni CSS kısmında geliştirebilecek öneriler vermenizi istiyorum. Traversy Media. Nın güzel sayfa clonlama videoları var onları izleyip uygulayacağım. Ayrıca 1 hafta falan codepen. IO'da takılıp örneklere bakacağım. Bana önerileriniz neler? CSS sonrası mozzilla dev. Den JS eğitimi almayı planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Udemy'den kurs al. Asp olabilir.
ASP başka bir şey değil mi? Ne alaka şimdi?
Şu örnekleri CSS ile klonlayacağım.

CSS'i zaten temel düzeyde biliyorum, HTML' de aynı şekilde. CSS'imi geliştirmek için Booststrap siteleri klonlayacağım. Ayrıca YT 'da bir sürü website clone videoları var. Orta düzey Css için Freecodecamp adresinden öğrenmeyi düşünüyorum. JS içinse yine FreeCodeCamp ile ayrıca Mozzila Dev. üzeriden gideceğim. Temel düzey üstü konularda Türkçe kaynakları yetersiz buluyorum açıkçası.

Css Tricks adlı siteyi takip etmeni öneririm

Aynı zamanda ben kendimi Dark Code gibi kanallar sayesinde geliştirdim. Onun yaptığı şeyleri koda bakmadan klonlamaya çalıştım. Sanada öneririm.

Kaynağa gerek yok gördüklerini klonlamaya çalışabilirsin. Hatta Technopat'ın header'ını deneyebilirsin, bir çok şeyi barındırıyor. Scroll yapıldığında sayfaya yapışan alan, açılır menü, dropdownlar vb.
Tıkandıkça araştırıp, araştırdıkça öğreneceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…