Merhaba, aşağıda bıraktığım linkte yapmaya çalıştığım todo uygulamasının ilk hali var. İlk halinden bu yana bir sorunu çözemedim. Sorun şu;
Alt kısımda sabit olan input ve button içeren div üzerine element eklendiğinde divin position fixed, ya da absolute olduğu için eklenen elementlerin üzerine çıkıyor. Aşağıdaki linkten programı çalıştırıp todo ekleyip görebilirsiniz. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Al bakalım. Dış "div"e position vermen lazım. Background vererek de gözükmemesini sağlarsın. Yukarıdaki metin alanının yüksekliğini de ayarlarsan metinler footer'ın altında kaybolmaz. Konumlarını ayarlarsın. Mantığı anladığını umuyorum.
Al bakalım. Dış "div"e position vermen lazım. Background vererek de gözükmemesini sağlarsın. Yukarıdaki metin alanının yüksekliğini de ayarlarsan metinler footer'ın altında kaybolmaz. Konumlarını ayarlarsın. Mantığı anladığını umuyorum.
Al bakalım. Dış "div"e position vermen lazım. Background vererek de gözükmemesini sağlarsın. Yukarıdaki metin alanının yüksekliğini de ayarlarsan metinler Footer'ın altında kaybolmaz. Konumlarını ayarlarsın. Mantığı anladığını umuyorum.
Fakat bir de şöyle bir şey var. Element eklendiğinde div sabit altta kalıyor ve liste uzadığında problem olmuyor fakat en son eklenen element button ve inputun altında kalıyor (yaklaşık bir satır kadarı) ve görünmüyor. Tekrar element eklediğinde durum düzeliyor.
Fakat bir de şöyle bir şey var. Element eklendiğinde div sabit altta kalıyor ve liste uzadığında problem olmuyor fakat en son eklenen element button ve inputun altında kalıyor (yaklaşık bir satır kadarı) ve görünmüyor. Tekrar element eklediğinde durum düzeliyor.