Antares Megapat Katılım 6 Ağustos 2016 Mesajlar 685 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #21 yone1108 dedi: @Media kodunu verir misiniz? İçine eklediğiniz CSS ile. Genişletmek için tıkla... @Media (Max-width: 600px){ Footer div{ Flex-direction: Column; } Normalde bunu verdiğim zaman olması lazım diye biliyorum acaba başka birşeyde mi yapmam gerekiyor?
yone1108 dedi: @Media kodunu verir misiniz? İçine eklediğiniz CSS ile. Genişletmek için tıkla... @Media (Max-width: 600px){ Footer div{ Flex-direction: Column; } Normalde bunu verdiğim zaman olması lazım diye biliyorum acaba başka birşeyde mi yapmam gerekiyor?
yone1108 Decapat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 709 Makaleler 1 Çözümler 2 24 Nisan 2021 #22 @media only screen and (max-width: 600px) { .Footer.div{ Flex-direction: Column; } bu şekilde dener misiniz?
@media only screen and (max-width: 600px) { .Footer.div{ Flex-direction: Column; } bu şekilde dener misiniz?
Antares Megapat Katılım 6 Ağustos 2016 Mesajlar 685 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #23 yone1108 dedi: @media only screen and (max-width: 600px) { .Footer.div{ Flex-direction: Column; } bu şekilde dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam maalesef.
yone1108 dedi: @media only screen and (max-width: 600px) { .Footer.div{ Flex-direction: Column; } bu şekilde dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam maalesef.
yone1108 Decapat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 709 Makaleler 1 Çözümler 2 24 Nisan 2021 #24 Antares dedi: Olmadı hocam maalesef. Genişletmek için tıkla... @media only screen and (max-width: 600px) { } bu kodun içerisine başka bir class dener misiniz? Örneğin bir yazının rengini değiştirin olacak mı bi kontrol edin.
Antares dedi: Olmadı hocam maalesef. Genişletmek için tıkla... @media only screen and (max-width: 600px) { } bu kodun içerisine başka bir class dener misiniz? Örneğin bir yazının rengini değiştirin olacak mı bi kontrol edin.
Antares Megapat Katılım 6 Ağustos 2016 Mesajlar 685 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #25 yone1108 dedi: @media only screen and (max-width: 600px) { } bu kodun içerisine başka bir class dener misiniz? Örneğin bir yazının rengini değiştirin olacak mı bi kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Evet hocam başka bir kod girdiğimde çalışıyor.
yone1108 dedi: @media only screen and (max-width: 600px) { } bu kodun içerisine başka bir class dener misiniz? Örneğin bir yazının rengini değiştirin olacak mı bi kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Evet hocam başka bir kod girdiğimde çalışıyor.
yone1108 Decapat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 709 Makaleler 1 Çözümler 2 24 Nisan 2021 #26 Antares dedi: Evet hocam başka bir kod girdiğimde çalışıyor. Genişletmek için tıkla... .Footer.div araya . koydunuz değil mi?
Antares dedi: Evet hocam başka bir kod girdiğimde çalışıyor. Genişletmek için tıkla... .Footer.div araya . koydunuz değil mi?
Antares Megapat Katılım 6 Ağustos 2016 Mesajlar 685 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #27 yone1108 dedi: .Footer.div araya . koydunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam koydum.
yone1108 Decapat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 709 Makaleler 1 Çözümler 2 24 Nisan 2021 #28 Antares dedi: Evet hocam koydum. Genişletmek için tıkla... footerdaki div için ayrı bir class açıp öyle dener misin?
Antares dedi: Evet hocam koydum. Genişletmek için tıkla... footerdaki div için ayrı bir class açıp öyle dener misin?
Antares Megapat Katılım 6 Ağustos 2016 Mesajlar 685 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #29 yone1108 dedi: footerdaki div için ayrı bir class açıp öyle dener misin? Genişletmek için tıkla... Yok hocam olmuyor bir türlü maalesef galiba diğer kodlardan dolayı bir sıkıntı var çözemedim.
yone1108 dedi: footerdaki div için ayrı bir class açıp öyle dener misin? Genişletmek için tıkla... Yok hocam olmuyor bir türlü maalesef galiba diğer kodlardan dolayı bir sıkıntı var çözemedim.
yone1108 Decapat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 709 Makaleler 1 Çözümler 2 24 Nisan 2021 #30 Antares dedi: Yok hocam olmuyor bir türlü maalesef galiba diğer kodlardan dolayı bir sıkıntı var çözemedim. Genişletmek için tıkla... @media only screen and (max-width: 600px) { #classismi { flex-direction: column; } bu kodun çalışması gerekiyor hocam. Footer kodlarının ekran görüntüsünü atar mısınız
Antares dedi: Yok hocam olmuyor bir türlü maalesef galiba diğer kodlardan dolayı bir sıkıntı var çözemedim. Genişletmek için tıkla... @media only screen and (max-width: 600px) { #classismi { flex-direction: column; } bu kodun çalışması gerekiyor hocam. Footer kodlarının ekran görüntüsünü atar mısınız