CSS transtions özelliği çalışmıyor

RawShed

Megapat
Arkadaşlar a etiketinin hover seçicisine transition özelliği veriyorum fakat işlemiyor. Kodlarım aşağıda sorun nerede acaba scss yazarken mi yanlış yaptım?

Ek Açıklama 2020-08-05 191631.png

ezgif.com-video-to-gif.gif

Ya yanlış elemena veriyorsunuz stili farkında değilsiniz ya da tarayıcı cache almış değişiklikleri kabul etmiyor. Eğer 3.parti bir güvenlik yazılımı (Sucuri veya Cloudflare gibi) kullanıyorsanız onlar da sitelerin önbelleğini alır ancak localde çalıştığınızı varsayarak bunu es geçiyorum.

Ek olarak transition kodunu :hover'a bilerek mi verdiniz bilmiyorum ancak :hover'a transition vermek normal bir hover davranışı değildir.

Son düzenleme:
Ya yanlış elemena veriyorsunuz stili farkında değilsiniz ya da tarayıcı cache almış değişiklikleri kabul etmiyor. Eğer 3.parti bir güvenlik yazılımı (Sucuri veya Cloudflare gibi) kullanıyorsanız onlar da sitelerin önbelleğini alır ancak localde çalıştığınızı varsayarak bunu es geçiyorum.

Ek olarak transition kodunu :hover'a bilerek mi verdiniz bilmiyorum ancak :hover'a transition vermek normal bir hover davranışı değildir.
Transition özelliğini a etiketine verdim. Edge'den kaynaklı bir durummuş. Çerezleri temizleyince düzeldi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı