Çözüldü CSS word-spacing nasıl uygulanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

566156

Kilopat
Makaleler
19

Ana sayfa ve Bloglar arasında word-spacing uyguluyorum. Ama sanırım bir yerde hata yapıyorum. Ana sayfa arasında word-spacing uygulanıyor. Ve böyle olmasını istemiyorum.

CSS:
a
{
    color: rgb(145, 224, 255);
    font-family: 'Segoe UI', Tahoma, Geneva, Verdana, sans-serif;
    text-decoration: none;
    word-spacing: 10px;
    letter-spacing: 0px;
}

Yardım ederseniz çok sevinirim.

Çözüm
Hocam gerek kalmadı ancak teşekkür ederim. Şu şekilde çözdüm:

CSS:
a
{
    padding: 10px;
}

Resim yükleyemiyorum sunucu hatası veriyor Technopat ama artık istediğim boşluk oluştu. Yanıt verenlere teşekkürler.

Hocam merhaba a harfini tam parantez yanına alırsanız ve ayrıca önce letter spacing sonra Word spacing yaparsanız düzelme ihtimali var.

Word-spacing yerine column-gap dener misiniz?

Teşekkürler bu sefer neredeyse oldu ancak Word aralarında çok az boşluk var. column-gap değerini yükseltmeme rağmen bir şey değişmedi.

Eki Görüntüle 2066160

Word-spacing ve letter-spacing kullanmanıza gerek yok column gap Word-spacing ile aynı görevi görüyor.
Letter-spacing harflerin arasına boşluk koyuyor ve gerekli bir özellik değil bir de HTML kodunuzu atarmısnız?

HTML:
 <style>
 .div{
 display: flex;
 column-gap: 20px;
 }
 </style>
 <div class="div">
 <p>Anasayfa</p>
 <p>Blog</p>
 <p>Hakkımda</p>
 <p>İletişim</p>
 </div>

Örnek kod yazdım bu tarz yaparsanız div içindeki elemanların arasına 20pxlik bir boşluk koyacaktır.

Hocam gerek kalmadı ancak teşekkür ederim. Şu şekilde çözdüm:

CSS:
a
{
    padding: 10px;
}

Resim yükleyemiyorum sunucu hatası veriyor Technopat ama artık istediğim boşluk oluştu. Yanıt verenlere teşekkürler.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…