A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 869 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Şubat 2023 #1 border-radius eklediğim zaman yazım sola bitişik oluyor. Nasıl ortalayabilirim? HTML:Panoya kopyala <p class="instagram">My Instagram account</p> CSS:Panoya kopyala p.instagram{ border: 2px solid red; padding: 10px; border-radius: 25px; width: 250px; text-align: center; }
border-radius eklediğim zaman yazım sola bitişik oluyor. Nasıl ortalayabilirim? HTML:Panoya kopyala <p class="instagram">My Instagram account</p> CSS:Panoya kopyala p.instagram{ border: 2px solid red; padding: 10px; border-radius: 25px; width: 250px; text-align: center; }
Çözüm 3 3 300319 17 Şubat 2023 Aloe Vera dedi: Hocam yaptım, fakat projede tek 1 eleman yok. 4 eleman var. Hepsini yan yana ekranın ortasında sıraladı. Nasıl alt alta yapacağım? Genişletmek için tıkla... CSS:Panoya kopyala flex-direction: column; align-items: center;
Aloe Vera dedi: Hocam yaptım, fakat projede tek 1 eleman yok. 4 eleman var. Hepsini yan yana ekranın ortasında sıraladı. Nasıl alt alta yapacağım? Genişletmek için tıkla... CSS:Panoya kopyala flex-direction: column; align-items: center;
xScpit Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 1.437 Çözümler 25 Daha fazla Sistem Özellikleri GİGABYTE H510M H RTX 3050 İNTEL İ3 10105F 16 GB RAM 500 GB M2 SSD 2 TB HARD DİSK WİNDOWS 10 PRO Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #2 Text align Center yaptınız mı? Artı 0 Eksi
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.698 Makaleler 4 Çözümler 31 17 Şubat 2023 #3 Aloe Vera dedi: border-radius eklediğim zaman yazım sola bitişik oluyor. Nasıl ortalayabilirim? HTML:Panoya kopyala <p class="instagram">My Instagram account</p> CSS:Panoya kopyala p.instagram{ border: 2px solid red; padding: 10px; border-radius: 25px; width: 250px; text-align: center; } Eki Görüntüle 1672773 Genişletmek için tıkla... Border-radius ekleyince sola bitişik oluyor diyosun ama resimde ve kodda eklediğin halde ortada. Artı 0 Eksi
Aloe Vera dedi: border-radius eklediğim zaman yazım sola bitişik oluyor. Nasıl ortalayabilirim? HTML:Panoya kopyala <p class="instagram">My Instagram account</p> CSS:Panoya kopyala p.instagram{ border: 2px solid red; padding: 10px; border-radius: 25px; width: 250px; text-align: center; } Eki Görüntüle 1672773 Genişletmek için tıkla... Border-radius ekleyince sola bitişik oluyor diyosun ama resimde ve kodda eklediğin halde ortada.
i hope so Picopat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 272 Çözümler 1 17 Şubat 2023 #4 Aloe Vera dedi: border-radius eklediğim zaman yazım sola bitişik oluyor. Nasıl ortalayabilirim? HTML:Panoya kopyala <p class="instagram">My Instagram account</p> CSS:Panoya kopyala p.instagram{ border: 2px solid red; padding: 10px; border-radius: 25px; width: 250px; text-align: center; } Eki Görüntüle 1672773 Genişletmek için tıkla... display: flex; Artı 0 Eksi
Aloe Vera dedi: border-radius eklediğim zaman yazım sola bitişik oluyor. Nasıl ortalayabilirim? HTML:Panoya kopyala <p class="instagram">My Instagram account</p> CSS:Panoya kopyala p.instagram{ border: 2px solid red; padding: 10px; border-radius: 25px; width: 250px; text-align: center; } Eki Görüntüle 1672773 Genişletmek için tıkla... display: flex;
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 17 Şubat 2023 #5 Dış kapsayıcıya şu kodu girin; CSS:Panoya kopyala justify-content: center; display: flex; Artı 0 Eksi
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.423 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #6 Y ekseninde ortalamak için: CSS:Panoya kopyala body { display: flex; justify-content: center; } Ekranın tam ortasına getirmek için: CSS:Panoya kopyala body { margin: 0; height: 100vh; display: flex; justify-content: center; align-items: center; } Artı 0 Eksi
Y ekseninde ortalamak için: CSS:Panoya kopyala body { display: flex; justify-content: center; } Ekranın tam ortasına getirmek için: CSS:Panoya kopyala body { margin: 0; height: 100vh; display: flex; justify-content: center; align-items: center; }
KS KS A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 869 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Şubat 2023 #7 300319 dedi: Dış kapsayıcıya şu kodu girin; CSS:Panoya kopyala justify-content: center; display: flex; Genişletmek için tıkla... bodye mi? kaan.w dedi: Y ekseninde ortalamak için: CSS:Panoya kopyala body { display: flex; justify-content: center; } Ekranın tam ortasına getirmek için: CSS:Panoya kopyala body { margin: 0; height: 100vh; display: flex; justify-content: center; align-items: center; } Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkür ederim. xScpit dedi: Text align Center yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Kodlara bakın hocam. Yaptım. Sgm33 dedi: Border-radius ekleyince sola bitişik oluyor diyosun ama resimde ve kodda eklediğin halde ortada. Genişletmek için tıkla... Hocam ortadan kastım, ekranın ortası. 300319 dedi: Dış kapsayıcıya şu kodu girin; CSS:Panoya kopyala justify-content: center; display: flex; Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım, fakat projede tek 1 eleman yok. 4 eleman var. Hepsini yan yana ekranın ortasında sıraladı. Nasıl alt alta yapacağım? Artı 0 Eksi
300319 dedi: Dış kapsayıcıya şu kodu girin; CSS:Panoya kopyala justify-content: center; display: flex; Genişletmek için tıkla... bodye mi? kaan.w dedi: Y ekseninde ortalamak için: CSS:Panoya kopyala body { display: flex; justify-content: center; } Ekranın tam ortasına getirmek için: CSS:Panoya kopyala body { margin: 0; height: 100vh; display: flex; justify-content: center; align-items: center; } Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkür ederim. xScpit dedi: Text align Center yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Kodlara bakın hocam. Yaptım. Sgm33 dedi: Border-radius ekleyince sola bitişik oluyor diyosun ama resimde ve kodda eklediğin halde ortada. Genişletmek için tıkla... Hocam ortadan kastım, ekranın ortası. 300319 dedi: Dış kapsayıcıya şu kodu girin; CSS:Panoya kopyala justify-content: center; display: flex; Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım, fakat projede tek 1 eleman yok. 4 eleman var. Hepsini yan yana ekranın ortasında sıraladı. Nasıl alt alta yapacağım?
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.423 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #8 Aloe Vera dedi: Hocam yaptım, fakat projede tek 1 eleman yok. 4 eleman var. Hepsini yan yana ekranın ortasında sıraladı. Nasıl alt alta yapacağım? Genişletmek için tıkla... CSS:Panoya kopyala flex-direction: column; Bunu ekle. Artı 0 Eksi
Aloe Vera dedi: Hocam yaptım, fakat projede tek 1 eleman yok. 4 eleman var. Hepsini yan yana ekranın ortasında sıraladı. Nasıl alt alta yapacağım? Genişletmek için tıkla... CSS:Panoya kopyala flex-direction: column; Bunu ekle.
KS KS A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 869 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Şubat 2023 #9 kaan.w dedi: CSS:Panoya kopyala flex-direction: column; Bunu ekle. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu body'e eklediğimde alt alta fakat solda görünüyor. Artı 0 Eksi
kaan.w dedi: CSS:Panoya kopyala flex-direction: column; Bunu ekle. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu body'e eklediğimde alt alta fakat solda görünüyor.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 17 Şubat 2023 #10 Aloe Vera dedi: Hocam yaptım, fakat projede tek 1 eleman yok. 4 eleman var. Hepsini yan yana ekranın ortasında sıraladı. Nasıl alt alta yapacağım? Genişletmek için tıkla... CSS:Panoya kopyala flex-direction: column; align-items: center; Artı 0 Eksi Çözüm
Aloe Vera dedi: Hocam yaptım, fakat projede tek 1 eleman yok. 4 eleman var. Hepsini yan yana ekranın ortasında sıraladı. Nasıl alt alta yapacağım? Genişletmek için tıkla... CSS:Panoya kopyala flex-direction: column; align-items: center;