hayl0s
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba, kodu aşağıya veriyorum:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Yukarıdaki kodda belirttiğim yerde input text yerine input e-mail kullanmam herhangi bir sıkıntı yaratır mı?
Kullanmak isteme sebebi mi aşağıdaki görsellerde belirttiğim üzere kullanıcı adı kısmına tıklayınca arka planın peyaz olaması. Bu işlerde yeni olduğum için pek bir bilgim yok. Kodlamada o şekilde gözükmesi için değiştirmem gereken yer neresi? (Tıklayınca beyaz olması için e-mail kullanmak istemiştim 2 soru sormadım tek bir soru var modlar yanlış anlamasın*)
CSS:
#signup .inputs input[type=text], input[type=text] {
background: #9CCC65;
font-size: 0.8rem;
-moz-border-radius: 3px;
-webkit-border-radius: 3px;
border-radius: 3px;
border: none;
padding: 13px 10px;
width: 330px;
margin-bottom: 20px;
box-shadow: inset 0px 2px 3px #808000;
clear: both;
}
#signup .inputs input[type=email], input[type=password] {
background: #9CCC65;
font-size: 0.8rem;
-moz-border-radius: 3px;
-webkit-border-radius: 3px;
border-radius: 3px;
border: none;
padding: 13px 10px;
width: 330px;
margin-bottom: 20px;
box-shadow: inset 0px 2px 3px #808000;
clear: both;
}
Yukarıdaki kodda belirttiğim yerde input text yerine input e-mail kullanmam herhangi bir sıkıntı yaratır mı?
Kullanmak isteme sebebi mi aşağıdaki görsellerde belirttiğim üzere kullanıcı adı kısmına tıklayınca arka planın peyaz olaması. Bu işlerde yeni olduğum için pek bir bilgim yok. Kodlamada o şekilde gözükmesi için değiştirmem gereken yer neresi? (Tıklayınca beyaz olması için e-mail kullanmak istemiştim 2 soru sormadım tek bir soru var modlar yanlış anlamasın*)
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: