O omft Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #1 Selamünaleyküm. HTML ve CSS'te kendimi geliştirmek istiyorum. Biraz öğrendim ama bu çoğu özelliği öğrenmek zorunda mıyım şu an ne yapmalıyım?
Selamünaleyküm. HTML ve CSS'te kendimi geliştirmek istiyorum. Biraz öğrendim ama bu çoğu özelliği öğrenmek zorunda mıyım şu an ne yapmalıyım?
M meakJK Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 1.406 Çözümler 21 16 Haziran 2025 #2 Temel mantığı kavrayıp hazır bir template üzerinde değişiklik yapman öğrenmeye yardımcı olabilir.
MudaeBot Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 606 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #3 omft dedi: Selamünaleyküm. HTML ve CSS'te kendimi geliştirmek istiyorum. Biraz öğrendim ama bu çoğu özelliği öğrenmek zorunda mıyım şu an ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Her şeyi ezberlemene gerek yok ezberleyemezsin de zaten ,sadece temel bir çatı oluşturabilecek kadarını bil ayrıntıları zaten ihtiyacin olunca araştırıp bulursun.
omft dedi: Selamünaleyküm. HTML ve CSS'te kendimi geliştirmek istiyorum. Biraz öğrendim ama bu çoğu özelliği öğrenmek zorunda mıyım şu an ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Her şeyi ezberlemene gerek yok ezberleyemezsin de zaten ,sadece temel bir çatı oluşturabilecek kadarını bil ayrıntıları zaten ihtiyacin olunca araştırıp bulursun.