CS'ye devam edilir mi?

Sen eger demir, bronzsan zaten bunlar muhtemel CS'de de var bu kanser kitle sen dia, immo ranklarda ki maçları gör. Bazen troll gelebiliyor orada muhtemel en azından hile yok.

CS:GO'da 1k saatim var ve 9 yaşımda başlamıştım. Çok bir şeye aldırmadan 5 yıl deli gibi oynadım. FPS sıkıntısı başladı ve dediğiniz gibi hileler canıma tak etti. Bir her takıma Rus dolması yok mu? Ben de oynayabileceğim olarak Valorant'a geçtim. Ama Tom Clancy's Rainbow Six Siege , FPS Shooter olmasa da Fortnite , PUBG, Hyper Scape , Warzone gibi oyunlara geçmenizi öneririm.

6-7 senedir oynuyorum göz ile ne alakası var? Server'in hareketleri 64 veya 128 kere renderlaması diyebiliriz. Gözle bir alakası yok mermi gidişatı, hareketlerinizi çok etkiliyor.

İnsan gözü aradaki farkı anlamıyor bile?

Cidden hala mm oynamanız şaşırtıyor. Eger bilmiyorsan sana FACEIT ile ESEA'yı öneririm. Çok iyi 2 platform lakin orayı mm le karşılaştırma. Karşına kat ve kat daha iyi oyuncular geliyor.

Ara sıra FACEIT atarım zaten. 128tickte fark ediyor gerçekten.

İnsan gözü aradaki farkı anlamıyor bile?

Mermilerin gidişatını, sprayin gidişatını anlamıyor musunuz? Peki.

Her oyunun hilesi var. Ve insan oglu istedigi kadar iyi milyon dolarlık AC yapsın illaki patlak verecek bir yerden. Hilesiz oyun olmaz.

Sadece topluluk sunucularında takılıyorum hile gördükleri gibi uçuruyorlar.

Hileli hesaba geçerken flashbelleği takıp oynyacağım, main hesapta çıkacarağım.

Haklısınız. Keşke legit oynasalar diyorum. Spin açıyorlar ya.
Dostum hile kullanıyorsan harici birşeyden kendi bilgisayarına aktarırsan bile hile kalıntısı kalır. Ve bu kalıntı yüzünden ban yeme riskin var. Eğer free hile kullanıyorsan zombi bilgisayar olayı da var. Hileyi tabi önermiyorum , ama kullanıcaksan paralı hile kullanmakta fayda var.

Kalıntıdan ban yenileceğini sanmıyorum. Yan hesaptan hile açıp ana hesapta açmayan çok insan var bir şey olmuyor onlara. Alsam paralı alırım zaten bildiğim güzel private yazılım var. Ayrıca zombi bilgisayar nedir hocam merak ettim

Bilgisayarınızın ele geçirilmesi. Ekran kartınızı zombi gibi mining işlerinde kullanırlar. Ayriyeten her şeyden bu kadar emin olmayın, oynadığınız oyun CS:GO, zamanında birçok profesyonel oyuncuyu sebepsiz banlayan Valve'nin oyunu. Kalıntıdan ban yeme riskiniz düşük de olsa vardır.

Hocam kalıntı dediğimiz şeyler klasörler değil mi? Ya da hile cfgleri? .exe kalmıyor diye biliyorum. Klasörlerdan cidden ban yeniyor muydu vay be. Açıkcası beklenir Afterburner kullanana VAC atan klasöre de ban atar. Teşekkürler yorumlarınız için hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…