Plagerty Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 415 19 Ocak 2023 #1 Merhaba. Cities Skylines oyununa sahibim ama DLC'ler bende yok. Oyun DLC'siz sarar mı?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.380 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 19 Ocak 2023 #2 Steam'den aldıysanız ücretsiz birçok mod var. Başka yerdense yine sarar DLC'siz. DLC ile daha güzel sadece.
Steam'den aldıysanız ücretsiz birçok mod var. Başka yerdense yine sarar DLC'siz. DLC ile daha güzel sadece.
Camila Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.494 Makaleler 12 Çözümler 3 19 Ocak 2023 #3 Oynanır. Oyunu öğrenene kadar bi 30-40 saat geçiyor zaten en az. O sırada DLC'li oynasan daha da kafan karışır.
Oynanır. Oyunu öğrenene kadar bi 30-40 saat geçiyor zaten en az. O sırada DLC'li oynasan daha da kafan karışır.
Plagerty Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 415 19 Ocak 2023 #4 borisyeisar dedi: Steam'den aldıysanız ücretsiz birçok mod var. Başka yerdense yine sarar DLC'siz. DLC ile daha güzel sadece. Genişletmek için tıkla... Evet Steam'den aldım kış indirimlerinde.
borisyeisar dedi: Steam'den aldıysanız ücretsiz birçok mod var. Başka yerdense yine sarar DLC'siz. DLC ile daha güzel sadece. Genişletmek için tıkla... Evet Steam'den aldım kış indirimlerinde.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.380 Makaleler 7 Çözümler 63 Yer İstanbul 19 Ocak 2023 #5 Plagerty dedi: Evet Steam'den aldım kış indirimlerinde. Genişletmek için tıkla... İlk başta öğrenme aşamasında normal haliyle oynayın. Daha sonra modlara girişebilirsiniz.
Plagerty dedi: Evet Steam'den aldım kış indirimlerinde. Genişletmek için tıkla... İlk başta öğrenme aşamasında normal haliyle oynayın. Daha sonra modlara girişebilirsiniz.
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Ocak 2023 #6 Biraz normal oynayın nasıl olsa alışma süreci sonraki indirimlerde oyuna alışmış olursanız istediğiniz DLC'yi alırsınız.
Biraz normal oynayın nasıl olsa alışma süreci sonraki indirimlerde oyuna alışmış olursanız istediğiniz DLC'yi alırsınız.
delininyıldızı Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.337 Makaleler 4 Çözümler 6 Yer İstanbul 19 Ocak 2023 #7 Öğrenene kadar oynanır ancak oyunu bildikten sonra DLC'siz çok yavan ve zor geliyor. Atölyeden içerik indirebilirsiniz bu süreçte.
Öğrenene kadar oynanır ancak oyunu bildikten sonra DLC'siz çok yavan ve zor geliyor. Atölyeden içerik indirebilirsiniz bu süreçte.