CTR R5 3600 silikonunu tespit edemiyor

Buraktas95

Hectopat
Daha fazla  
CTR programı ile 2-3 saat program çalışıyor ama silikonunu öğrenemiyorum. 700 mV'lara kadar düşüyor programda denerken ama silikonunu bir bulmuyor. Ryzen 5 3600 işlemci. 1.256 mV değerinde 4.5 GHz'de çalıştırıyorum. Her türlü stres testine saatlerce soktum 80 dereceyi geçmiyor fakat silikonunu çok merak ediyorum. Başka bir yolu var mı?

biran bende düşündüm böylede görmekte istedim açıkcası
Benim işlemci de 4.5ghz de 1.25v ile sağlıklı çalısıyor diye düşünüyordum. Normalde testlerde 80 derecelerde seyrediyordu. 280mm sıvı soğutma kullanıyorum. Sonra prime 95 in stress testini yaptım. Sıcaklıklar bi anda 100leri gördü kapattım.

Benim işlemci de 4.5ghz de 1.25v ile sağlıklı çalısıyor diye düşünüyordum. Normalde testlerde 80 derecelerde seyrediyordu. 280mm sıvı soğutma kullanıyorum. Sonra prime 95 in stress testini yaptım. Sıcaklıklar bi anda 100leri gördü kapattım.
Prime95 testine sokmadım daha. yaparım onuda

Öyle bir şey var, araştırabilirsin. Ama nadirde olsa 2019'larında arasından çıkabiliyor iyi silikon.

Anladım sağ ol.

Benim işlemci de 4.5GHz de 1.25v ile sağlıklı çalısıyor diye düşünüyordum. Normalde testlerde 80 derecelerde seyrediyordu. 280mm sıvı soğutma kullanıyorum. Sonra Prime 95'in stress testini yaptım. Sıcaklıklar bir anda 100leri gördü kapattım.

Seninki Platinum slikon sanırım çoğu kişi 1.25v 4.2GHz için veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı