CTRL + ALT + DELETE ile format atmak zararlı mı?

481375

Hectopat
Bilgisayarıma format atacağım USB vs yok .o yüzden CTRL + ALT + DELETE ile format atmak istiyorum ama biraz da tırsıyorum, sanırım pek tavsiye edilmiyor .bu şekilde sıfırlamak bir zararı mı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarıma format atacağım USB vs yok .o yüzden CTRL + ALT + DELETE ile format atmak istiyorum ama biraz da tırsıyorum, sanırım pek tavsiye edilmiyor .bu şekilde sıfırlamak bir zararı mı var?
Bu şekilde format atıldığını ilk kez duyuyorum. EasyBCD, ISO'daku setup.exe'yi kullanabilirsiniz.

Bilgisayarıma format atacağım USB vs yok. O yüzden CTRL + ALT + DELETE ile format atmak istiyorum ama biraz da tırsıyorum, sanırım pek tavsiye edilmiyor. Bu şekilde sıfırlamak bir zararı mı var?

Sıfırlama yapmak zararlı değildir, sadece format ile sıfırlamak aynı şey değildir bunu bazı büyük kanallar bile anlamamakta direniyor. Format atmak daha iyi tabii ama imkan yoksa sıfırlamanın bir zararı yok.

Ben eskiden öyle sıfırlıyordum bir sorun olmuyordu ama USB ile formatı öğrendiğim günden beri daha kullanmıyorum belki zararı vardır ama bana hiçbir şey olmadı.

Bilgisayarıma format atacağım USB vs yok. O yüzden CTRL + alt + delete ile format atmak istiyorum ama biraz da tırsıyorum, sanırım pek tavsiye edilmiyor. Bu şekilde sıfırlamak bir zararı mı var?

Recovery önermem neden mi 10 dk önce açılan konuyu görüyor musun?

Önermem flass belek ile formatlayın BIOS.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…