CTRL+Alt+Delete kombinasyonu çalışmıyor

kerimim25

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. ASUS Windows 10 yüklü laptopta birdenbire CTRL alt delete kombinasyonun çalışmadığını fark ettim. Netten biraz baktım söylenilenleri sırayla yaptım çözülmedi. Önce neler yaptım onları yazayım.
1-) Regedit ayarlarından hkey_current_usersoftwaremicrosoftwindowscurrentversionpolicies yolunu takip edip oraya System klasörü oluşturup disabletaskmgr dizini içinde değeri sıfırladım olmadı.

2-) Antivirüs ile taradım olmadı.

3-) Klavye ayarları ile akalı olabilir dendi ancak 3 tuşuda ayrı ayrı denedim çalışıyor. Bütün kalan kombinasyonlar çalışıyor sadece bahsettiğim kombinasyon çalışmıyor.

4-) 3 ay öncesine geri yükleme yaptım olmadı.

Lütfen konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi? Çok sık kullandığım bir kombinasyon olduğu için huzursuz oldum. Nasıl çözebilirim arkadaşlar formatsız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ctrl Shift Esc yap gene olmazsa windows ile alakalı bir problem olabilir sistemi tamamen güncelleştirin.

ctrl shift esc çalışıyor.. windows güncel.. ama ctrl alt delete kombinasyonu çalışmıyor.. bir sorun var ama nedir anlamadım
Her şeyi denemiş yapmışsınız bence çok kafaya takmayın ctrl shift esc ile kullanın. Bu tarz sistem problemleri gerçekten can sıkıyor ve insanı bunaltıyor zor bir sorun ayrıca, çünkü yapılabilecek bir şey yok pek. Çözümü tam bilenler yardımcı olur.

Kanka benimde aynıydı. Ctrl+shift+esc çalışıyor normal açılmıyordu. Fn + delete basıp renk değiştirdim. Sonra denedim düzeldi.

Konu hortlatmak değil amacım, FN + W basın. ctrl alt delete i yeniden deneyin. android yada macbook moduna geçilmiş olabilir. çalışacaktır.
ÇÖZÜM İÇİN YAZDIM, ARAYAN BU SAYFADA BULSUN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…