EmiraTs Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #1 Merhaba XPG Summoner klavyem var. Klavyeyi alalı birkaç ay oldu. CS2 oynarken fark ettim klavyede CTRL basılıyken W tuşu asla çalışmıyor. Nasıl düzeltebilirim bu sorunu? (sadece CS2 de değil genel olarak çalışmıyor)
Merhaba XPG Summoner klavyem var. Klavyeyi alalı birkaç ay oldu. CS2 oynarken fark ettim klavyede CTRL basılıyken W tuşu asla çalışmıyor. Nasıl düzeltebilirim bu sorunu? (sadece CS2 de değil genel olarak çalışmıyor)
Çözüm EmiraTs 11 Nisan 2024 cansimmsekk dedi: Dostum klavyende sorun olabilir birazcık araştırdım. Genişletmek için tıkla... Reis biraz daha araştırdım bende. Forumda birisi Samsung Magician'ı güncellemiş düzelmiş. Ben alakasını çözemedim ama deneyim dedim düzeldi bende.
cansimmsekk dedi: Dostum klavyende sorun olabilir birazcık araştırdım. Genişletmek için tıkla... Reis biraz daha araştırdım bende. Forumda birisi Samsung Magician'ı güncellemiş düzelmiş. Ben alakasını çözemedim ama deneyim dedim düzeldi bende.
cansimmsekk Femtopat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #2 klavyenin kendisini çıkarıp takın Artı 0 Eksi
KS KS EmiraTs Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #3 cansimmsekk dedi: Klavyenin kendisini çıkarıp takın. Genişletmek için tıkla... Denedim işe yaramadı. Artı 0 Eksi
cansimmsekk Femtopat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #4 dostum klavyende sorun olabilir birazcık araştırdım Artı 0 Eksi
KS KS EmiraTs Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #5 cansimmsekk dedi: Dostum klavyende sorun olabilir birazcık araştırdım. Genişletmek için tıkla... Reis biraz daha araştırdım bende. Forumda birisi Samsung Magician'ı güncellemiş düzelmiş. Ben alakasını çözemedim ama deneyim dedim düzeldi bende. Artı 0 Eksi Çözüm
cansimmsekk dedi: Dostum klavyende sorun olabilir birazcık araştırdım. Genişletmek için tıkla... Reis biraz daha araştırdım bende. Forumda birisi Samsung Magician'ı güncellemiş düzelmiş. Ben alakasını çözemedim ama deneyim dedim düzeldi bende.