Merijn Femtopat Katılım 15 Şubat 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #1 Yanlışlıkla CTRL+Caps Lock tuşuna bastım ve ekran siyah oldu. Kasanın güç düğmesinden kapatıp açtım gene siyah. Kasa çalışıyor, klavye kulaklık ışıkları yanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2025
Yanlışlıkla CTRL+Caps Lock tuşuna bastım ve ekran siyah oldu. Kasanın güç düğmesinden kapatıp açtım gene siyah. Kasa çalışıyor, klavye kulaklık ışıkları yanıyor.
sekoxo Centipat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Haziran 2025 #2 Merijn dedi: Yanlışlıkla CTRL+Caps Lock tuşuna bastım ve ekran siyah oldu. Kasanın güç düğmesinden kapatıp açtım gene siyah. Kasa çalışıyor, klavye kulaklık ışıkları yanıyor. Genişletmek için tıkla... Monitörü kapatıp açmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Merijn dedi: Yanlışlıkla CTRL+Caps Lock tuşuna bastım ve ekran siyah oldu. Kasanın güç düğmesinden kapatıp açtım gene siyah. Kasa çalışıyor, klavye kulaklık ışıkları yanıyor. Genişletmek için tıkla... Monitörü kapatıp açmayı denediniz mi?
Turcais Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Siber Güvenlik Uzmanı | Jr. Penetration Tester 11 Haziran 2025 #3 Öyle bir kısa yol olduğunu bilmiyordum, Microsoft destekte benzer bir sorun için bios pilini sök-tak yaptırmışlar. Deneyin isterseniz. Artı 0 Eksi
Öyle bir kısa yol olduğunu bilmiyordum, Microsoft destekte benzer bir sorun için bios pilini sök-tak yaptırmışlar. Deneyin isterseniz.