Phusro Megapat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 313 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2020 #1 Merhaba oynadığım oyunlarda eğilerek loot yaparken ESC tuşuna çok kez basıyorum ve her zaman başlat menüsü açılıyor. Bir kaç kez bundan dolayı öldükten sonra çıldırdım ve kapatmayı aradım ama bulamadım. Bilen varsa anlatırsa sevinirim.
Merhaba oynadığım oyunlarda eğilerek loot yaparken ESC tuşuna çok kez basıyorum ve her zaman başlat menüsü açılıyor. Bir kaç kez bundan dolayı öldükten sonra çıldırdım ve kapatmayı aradım ama bulamadım. Bilen varsa anlatırsa sevinirim.
kebab man Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 1.713 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2020 #2 Oyun içi ayarlardan başka tuşlara atayın. Artı 0 Eksi
KS KS Phusro Megapat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 313 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2020 #3 kebab man dedi: Oyun içi ayarlardan başka tuşlara atayın. Genişletmek için tıkla... Başka tuşa atasam bile işe yaramaz her oyunda ESC ile kapatıyorum menüleri elim alışmış. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2020 Artı 0 Eksi
kebab man dedi: Oyun içi ayarlardan başka tuşlara atayın. Genişletmek için tıkla... Başka tuşa atasam bile işe yaramaz her oyunda ESC ile kapatıyorum menüleri elim alışmış.
TéQ10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 1.537 Çözümler 5 19 Nisan 2020 #4 Bence eğilmeyi CTRL yerine "C" tuşuna almayı deneyebilirsiniz. Hem başka oyunlarda da olduğu için alışma sorunu yaşayacağınızı pek sanmam. Artı 0 Eksi
Bence eğilmeyi CTRL yerine "C" tuşuna almayı deneyebilirsiniz. Hem başka oyunlarda da olduğu için alışma sorunu yaşayacağınızı pek sanmam.
KS KS Phusro Megapat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 313 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2020 #5 TéQ10 dedi: Bence eğilmeyi CTRL yerine "C" tuşuna almayı deneyebilirsiniz. Hem başka oyunlarda da olduğu için alışma sorunu yaşayacağınızı pek sanmam. Genişletmek için tıkla... Her oyunda CTRL kullanıyorum eğilmeyi C ise bile değiştiriyorum o yüzden gene sıkıntılı. Benim kısayolu kapatmam lazım. Artı 0 Eksi
TéQ10 dedi: Bence eğilmeyi CTRL yerine "C" tuşuna almayı deneyebilirsiniz. Hem başka oyunlarda da olduğu için alışma sorunu yaşayacağınızı pek sanmam. Genişletmek için tıkla... Her oyunda CTRL kullanıyorum eğilmeyi C ise bile değiştiriyorum o yüzden gene sıkıntılı. Benim kısayolu kapatmam lazım.
zoky787 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 1.171 Çözümler 8 Yer -37.71346442925004, 145.46635037319714 20 Nisan 2020 #6 Windows shell'in kodunda olduğu için kapatamazsın herhalde. Autohotkey kullanarak esc+ctrl'ye basınca hiçbir şey yapmamasını sağlayabilirsin. Overriding or Disabling External Hotkeys | AutoHotkey v1 Learn how to override or disable hotkeys owned by Windows or another application. www.autohotkey.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Windows shell'in kodunda olduğu için kapatamazsın herhalde. Autohotkey kullanarak esc+ctrl'ye basınca hiçbir şey yapmamasını sağlayabilirsin. Overriding or Disabling External Hotkeys | AutoHotkey v1 Learn how to override or disable hotkeys owned by Windows or another application. www.autohotkey.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Phusro Megapat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 313 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2020 #7 ahk oyunda ban yememe sebep olabilir :/ Artı 0 Eksi