Çözüldü CTRL tuşu çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

428432

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, harici taktıgım klavyede CTRL tuşu calısıyor laptoptaki calısmıyor daha önce de böyle olmustu bir arkadaşım BIOS'a ya da anakarta giden tam hatırlamıyorum bataryaya gidende olabilir bir kablo vardı onu çıkarıp tekrar taktı düzelmişti şimdi tekrar CTRL tusu calısmamaya başladı nasıl düzeltebilirim?

Merhaba arkadaşlar, harici taktıgım klavyede CTRL tuşu calısıyor laptoptaki calısmıyor daha önce de böyle olmustu bir arkadaşım BIOS'a ya da anakarta giden tam hatırlamıyorum bataryaya gidende olabilir bir kablo vardı onu çıkarıp tekrar taktı düzelmişti şimdi tekrar CTRL tusu calısmamaya başladı nasıl düzeltebilirim?
BİOS pilini çıkart 15 saniye falan bekle tekrar tak belki işe yarar.

Galiba BIOS'a giden kabloydu, 4'lü böyle. Onu cıkartıp tekrar taktı, düzeldi ama ya tekrar olursa?

BIOS güncelemesini kontrol et eğer onunla alakalı bir sorunsa, bende 1 ay önce BIOS güncellemesi vardı. Yaptım, çift işletim sistemi kuramıyordum. BIOS'ta sorun var da. 2 gün önce tekrar güncelleme göndermişler, sorun düzeldi. Bilinen bir sorunsa güncelleme gönderirler, kontrol et. Garanti varsa teknik servise yolla.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncelemesini kontrol et eğer onunla alakalı bir sorunsa, bende 1 ay önce BIOS güncellemesi vardı yaptım çift işletim sistemi kuramıyordum BIOS da sorun varda 2 gün önce tekrar güncelleme göndermişler sorun düzeldi, bilinen bir sorunsa güncelleme gönderirler kontrol et. Garanti varsa teknik servise yolla.

BIOS güncellemesini coktan yaptım calısıyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı