CTRL ve Shift tuşu geç algılanıyor

308943

Kilopat
Valorant oynarken CTRL tuşuna bastığımda geç algılıyor ve takılı kalıyor. Ayrıca Shift ile yürürken arada Shift'i algılamıyor. Ayrıca Rainbow Six: Siege'de round başlarında karakter eğiliyor ve bıçak atıyor. Hiçbir tuşa basmıyorum. Klavyede mi bir sorun var yoksa ayarlardan bir şeyi mi değiştirmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant oynarken CTRL tuşuna bastığımda geç algılıyor ve takılı kalıyor. Ayrıca Shift ile yürürken arada Shift'i algılamıyor. Ayrıca Rainbow Six: Siege'de round başlarında karakter eğiliyor ve bıçak atıyor. Hiçbir tuşa basmıyorum. Klavyede mi bir sorun var yoksa ayarlardan bir şeyi mi değiştirmeliyim?

Klavyede sorun vardır Anti-Ghosting buna yarıyor.

Büyük ihtimal sorun klavyede benim klavyemde ilk başlarda sorunsuzdu 1-2 ay öncesine kadar dediğiniz gibi sorunlar ortaya çıkmaya başladı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı