WalterMeteWhite Decapat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 381 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar, Cu neresi? Instagram'de görüyorum, hep Cu'da patlama olduğundan bahsediyorlar. İnternette arattım, Kazakistan'da bir nehri gösteriyor. Ayrıca bakırın sembolü, okunuş bakımından "See You Later" diyorlar ama onlar da pek anlamlı değil.
Arkadaşlar, Cu neresi? Instagram'de görüyorum, hep Cu'da patlama olduğundan bahsediyorlar. İnternette arattım, Kazakistan'da bir nehri gösteriyor. Ayrıca bakırın sembolü, okunuş bakımından "See You Later" diyorlar ama onlar da pek anlamlı değil.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.878 Makaleler 8 Çözümler 255 Yer İstanbul 27 Ağustos 2021 #2 Berbat bir internet mizahı. Anlamını söylersem ban yerim.
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.923 Makaleler 2 Çözümler 9 27 Ağustos 2021 #3 Ülkemizin bayat esprileri. Anneniz ile ilgili bir espri küfürlü.
Eshab Femtopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek otomotiv müh. öğr. 27 Ağustos 2021 #4 Ben bir hakaretin son hecesi diye biliyorum ama kesin bilgi değil. Soğuk esprili bir hakaret.