Erdoğanlar Bisiklet satıyor galiba şuan yurt içinde yalnızca. 1780TL havale fiyatı var 07.2017 tarihinde.
Birincisi CUBE gibi bir marka, ürettiği - topladığı bisikletlerde kalitesiz parça barındırmaz. Alt gruptur - üst gruptur ancak belirli bir kalitenin üzerindedir mutlaka. 
Genelde piyasanın bir - iki tık üzerinde olur fiyatları ancak görüntüsünden de anlayacağın üzere kadro tasarımı şahane. Kablolar içeriden, gömülü bir vaziyette gidiyor. Bu fiyat bandındaki alüminyum bisikletlerde pek eşine rastlanır bir özellik değil. 
Benim, sadece kadrosu o bisiklet parası olan carbon kadromda bile kablolar içeriden gitmiyor 

Bunun dışında abartılacak bir durumu yok tabi bisikletin. Kablo gizleme tek başına bu fiyatı hak etmesi için sebep mi? Kesinlikle hayır. 
8x3 Tourney seviyesinde vites - çekiş grubu var. Amatör klasmanın en başında yer alan fiyat / performans ürünü bir grup set. Düzgün kullanılırsa üzmez yinede. HD frenleri de Tektronun giriş seviyesi bir modeli ancak üzmez, yeterli tutuşu sağlar.
Ağırlığına gelirsek 14KG. Havalesiz alırsan 2000TL'ye yakın ödeyeceğin bisikletin 14KG olması pek hoş olmaz. Piyasadaki KRON XC150 gibi en bilindik giriş seviyesi dağ bisikleti bile yarıdan az fiyata satılmasına karşılık aynı kilo değerine sahip. 
Bisiklete amatör olmayan manada ilk defa başlıyorsanız almayın derim, başlangıcı böyle bir bisiklette yapmayın. Yani ben yüksek buluyorum bu fiyatları, ikinci ele yöneliyorum haliyle. 
Para sıkıntın yoksa ve bisikletin tasarımını çok beğendiysen, viteslerini düzgün kullanacaksan buyur al, pişman olmazsın.