CubeCraft güncellemesi

dwarekithx

Hectopat
Daha fazla  
Artik bildigim kadariyla en son surumde oynaniyor. sadece ve lobiyi degismisler Bedrock'taki gibi olmus. Bilen biri beni daha fazla bilgilendirebilir mi? Rank almak istiyorum ama rank kaldirmislar galiba ve artik eskisine nazaran server daha fazla oynaniyor gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
CubeCrafr Bedrock'ta çok oynanıyor ama Java'da bayağı bir düşük oyuncu sayısı ama neyi öğrenmek istiyorsun onu anlamadım.

CubeCrafr Bedrock'ta çok oynanıyor ama Java'da bayağı bir düşük oyuncu sayısı ama neyi öğrenmek istiyorsun onu anlamadım.
Javaya guncelleme gelmis nelerin degistigini ogrenmek istiyorum java da oyuncu sayisi artti aslinda biraz daha eskiden 30 kisi vardi max egg wars da simdi daha fazla var aksama dogru artiyo ama bi hypixel degil tabii ki

Javaya guncelleme gelmis nelerin degistigini ogrenmek istiyorum java da oyuncu sayisi artti aslinda biraz daha eskiden 30 kisi vardi max egg wars da simdi daha fazla var aksama dogru artiyo ama bi hypixel degil tabii ki
Böyle bir şey buldum ama sizde dilerseniz siteye göz atabilirsiniz. Ama Cubecraft ölmüş bir sunucu artık genel olarak Java için.

Yok hocam kac saattir oynuyorum bayağı da sariyor maplerde bayağı guzel.

Siz dedikten sonra bende bi' baktım hoşuma gittiç 1.19 güncellemesi gelmiş, kaynak paketi falan gelmiş sunucuya özel. Hoş.

Evet hocam her şey güzel de tek sıkıntı ben balta ile oynuyorum insanlar genellikle zümrütle direk kılıca alevden çehre basıyorlar ben elmas set bile olsam direk kesiyor beni şuna da bir çözüm bulsalar çok güzel olur aslında.

Cubecraft şu rank olayına el atmadıkça adam olmaz, harita bile seçemiyoruz.

CubeCraft şu rank olayına el atmadıkça adam olmaz, harita bile seçemiyoruz.

Hocam bildigim kadariyla rank 2 senedir falan yok ama bu guncellemeyle yine getiriceklerdi kendi forumlarinda gordum yakin zaman da gelir yine de dediginiz durum cok can sıkıcı bir durum.

Hocam bildigim kadariyla rank 2 senedir falan yok ama bu guncellemeyle yine getiriceklerdi kendi forumlarinda gordum yakin zaman da gelir yine de dediginiz durum cok can sıkıcı bir durum.
Yok hala var rütbe olayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…