dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 998 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #11 569801 dedi: Yok hala var rütbe olayı. Genişletmek için tıkla... Hocam ben fiyatlarina bakmak icin siteye girdigimde error vermisti
569801 dedi: Yok hala var rütbe olayı. Genişletmek için tıkla... Hocam ben fiyatlarina bakmak icin siteye girdigimde error vermisti
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 11 Nisan 2023 #12 dwarekithx dedi: Hocam ben fiyatlarina bakmak icin siteye girdigimde error vermisti Genişletmek için tıkla... Bende de hata verdi ama oyun içinde hala oy vermek için, harita seçmek için şu ranka sahip olmalısın diyor.
dwarekithx dedi: Hocam ben fiyatlarina bakmak icin siteye girdigimde error vermisti Genişletmek için tıkla... Bende de hata verdi ama oyun içinde hala oy vermek için, harita seçmek için şu ranka sahip olmalısın diyor.
dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 998 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #13 569801 dedi: Bende de hata verdi ama oyun içinde hala oy vermek için, harita seçmek için şu ranka sahip olmalısın diyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam iron olmak gerekiyor en saçma şeyde harita için iron sağlık için Gold zorluk içinde lapis olman lazım
569801 dedi: Bende de hata verdi ama oyun içinde hala oy vermek için, harita seçmek için şu ranka sahip olmalısın diyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam iron olmak gerekiyor en saçma şeyde harita için iron sağlık için Gold zorluk içinde lapis olman lazım
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 11 Nisan 2023 #14 dwarekithx dedi: Evet hocam iron olmak gerekiyor en saçma şeyde harita için iron sağlık için Gold zorluk içinde lapis olman lazım Genişletmek için tıkla... Çok saçma, kaldırırlar umarım. Ben sunucunun bitiş sebeplerinden biri olarak onu görüyorum, Hypixel'de her şeyi istediğin gibi seçebiliyorsun.
dwarekithx dedi: Evet hocam iron olmak gerekiyor en saçma şeyde harita için iron sağlık için Gold zorluk içinde lapis olman lazım Genişletmek için tıkla... Çok saçma, kaldırırlar umarım. Ben sunucunun bitiş sebeplerinden biri olarak onu görüyorum, Hypixel'de her şeyi istediğin gibi seçebiliyorsun.