Cübbeli Ahmet Hoca "Satranç Oynayan En Yalancı İnsandır!"

Laf olsun torba dolsun diye bir şeyler sallıyor, adamın düşüncelerinin kalitesizliği zaten ortada. Benim içimin acıdığı durum böyle tipler yüzünden İslam' a karşı tavır alınması. Sıkıntı hem bunun gibi patavatsızlarda hem de böylelerini gösterip İslam' ı kötüleyenlerde.

Microsoft' a tepki olarak satranç oyunlarını siliyoruz ! İlahi ismi bulmacalık gibi oyunlar varken niye şeytansı oyunlar oynuyorsunuz ?

Dün bir yerde şöyle bir yorum görmüştüm " Piyon olsam bende santrancı sevmezdim "

Biz bu adamı neden kötülüyoruz?
Araştırma yok. Bilgi yok. Tamamen kafadan sallama, kendi işine geldiği gibi konuşmalar yapıp halkı yönlendirmeye çalışan birisi. Buna Müslüman demek bile ağırıma gidiyor.

Peki ya bu adamı gösterip İslam'a laf edenler?
Araştırma yok. Bilgi yok. Tamamen kafadan sallama, kendi işine geldiği gibi öğrenip işine gelmeyeni takmayıp dogmacılık yapanlar.

İki tarafın da ne farkı kaldı?
Araştır arkadaş! Araştır. Birkaç ateistin kitabını veya sözlerini okuyarak da din öğrenilmez, bu adamdan da öğrenilmez, sadece Mevlana'nın ilmi ile de öğrenilmez, sadece Yunus Emre'nin şiirleri ile de öğrenilmez..
Unutmayın, dine sahip olmak, yada dinsiz olmak ayıp değildir. Ayıp olan cahil olmak, cahil kalmaktır..
Saygılarımla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…