G Gereksizz Hectopat Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 253 Makaleler 1 8 Ocak 2017 #31 nxkddnsbskxndbdjdndbshd dedi: Dostum mevzu dikkate almak değil. Mevzu bu ülkede bunlara inananların çok olması. Genişletmek için tıkla... Hocam kendine haline bırakıyorum onları sıkıldım artık ben temennim üniversite bitirip Batı'ya göç etmek.
nxkddnsbskxndbdjdndbshd dedi: Dostum mevzu dikkate almak değil. Mevzu bu ülkede bunlara inananların çok olması. Genişletmek için tıkla... Hocam kendine haline bırakıyorum onları sıkıldım artık ben temennim üniversite bitirip Batı'ya göç etmek.
nxkddnsbskxndbdjdndbshd Kilopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 990 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kâinat 8 Ocak 2017 #32 Gereksizz dedi: Hocam kendine haline bırakıyorum onları sıkıldım artık ben temennim üniversite bitirip Batı'ya göç etmek. Genişletmek için tıkla... Bende yurt dışına gitmek istiyorum. Fakat içimden hep ülkemi kurtarabilmek geçiyor.
Gereksizz dedi: Hocam kendine haline bırakıyorum onları sıkıldım artık ben temennim üniversite bitirip Batı'ya göç etmek. Genişletmek için tıkla... Bende yurt dışına gitmek istiyorum. Fakat içimden hep ülkemi kurtarabilmek geçiyor.
TeknolojikBey Hectopat Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 32 8 Ocak 2017 #33 Adminler lütfen konuyu kaldırabilir miyiz burada bir yangın çıkacak =
nxkddnsbskxndbdjdndbshd Kilopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 990 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kâinat 8 Ocak 2017 #34 TeknolojikBey dedi: Adminler lütfen konuyu kaldırabilir miyiz burada bir yangın çıkacak = Genişletmek için tıkla... Niye konu kapansın? Ne yangınıymış acaba?
TeknolojikBey dedi: Adminler lütfen konuyu kaldırabilir miyiz burada bir yangın çıkacak = Genişletmek için tıkla... Niye konu kapansın? Ne yangınıymış acaba?