C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.643 Çözümler 5 20 Mayıs 2021 #31 Ramazan Ö dedi: Bazı üyeler "uyarma, raporla" şeklinde bir uyarı olduğunu bilmezler Genişletmek için tıkla... Başlarda başıma gelmişti, adam noktalama işaretlerini kullanmıyordu, ben de yazım denetimi kutucuklarına tıkla ve düzelt dedim. Sonra da ban yemiştim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2021
Ramazan Ö dedi: Bazı üyeler "uyarma, raporla" şeklinde bir uyarı olduğunu bilmezler Genişletmek için tıkla... Başlarda başıma gelmişti, adam noktalama işaretlerini kullanmıyordu, ben de yazım denetimi kutucuklarına tıkla ve düzelt dedim. Sonra da ban yemiştim.
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 20 Mayıs 2021 #32 XEfe.Bey dedi: Technopat kullanıcıları ban yeme korkusu ile mesaj yazarken 2 kere düşünür Genişletmek için tıkla... Yan sekmeden kontrol etmeyi de ihmal etmezler
XEfe.Bey dedi: Technopat kullanıcıları ban yeme korkusu ile mesaj yazarken 2 kere düşünür Genişletmek için tıkla... Yan sekmeden kontrol etmeyi de ihmal etmezler
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 20 Mayıs 2021 #33 Bazı Technopat kullanıcıları 1 ay ban yese de burayı bırakmaz
2 293674 Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 989 Çözümler 1 20 Mayıs 2021 #34 Yag Yagi dedi: Arkadaş zamanında Recep abiye küfür yağdırıyor bozuk bir Türkçe ile, olanlar oluyor Genişletmek için tıkla... Adamın küfür becerileri tavan yapmış.
Yag Yagi dedi: Arkadaş zamanında Recep abiye küfür yağdırıyor bozuk bir Türkçe ile, olanlar oluyor Genişletmek için tıkla... Adamın küfür becerileri tavan yapmış.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 20 Mayıs 2021 #35 Bazı Technopat kullanıcıları @Ma'at karşısında savaş başlatır ve kaybeder. Bazı Technopat kullanıcıları sadece bir soru girmek için girip moderatör olur. @yener999 Bazı Technopat kullanıcıları sadece işi düştüğünde foruma uğrar.
Bazı Technopat kullanıcıları @Ma'at karşısında savaş başlatır ve kaybeder. Bazı Technopat kullanıcıları sadece bir soru girmek için girip moderatör olur. @yener999 Bazı Technopat kullanıcıları sadece işi düştüğünde foruma uğrar.
2 293674 Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 989 Çözümler 1 20 Mayıs 2021 #36 Bazı moderatör kullanıcılar yazımın üstüne 1 uyarı attıktan 1 gün sonra yine aynı yazıya uyarı atar. Güncelleme: Yanlış anlaşılma var, ben de gerçekten 2 uyarı aldım zannettim, neyse.
Bazı moderatör kullanıcılar yazımın üstüne 1 uyarı attıktan 1 gün sonra yine aynı yazıya uyarı atar. Güncelleme: Yanlış anlaşılma var, ben de gerçekten 2 uyarı aldım zannettim, neyse.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 20 Mayıs 2021 #37 Bazı Technopat kullanıcılarının kedileri vardır. Bazı Technopat kullanıcıları Minidump dosyasını 35 dakikada paylaşır. Bazı Technopat kullanıcıları "Cümleyi tamamlayın: "Technopat kullanıcıları..." diye konu açar ama ceza alır. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2021
Bazı Technopat kullanıcılarının kedileri vardır. Bazı Technopat kullanıcıları Minidump dosyasını 35 dakikada paylaşır. Bazı Technopat kullanıcıları "Cümleyi tamamlayın: "Technopat kullanıcıları..." diye konu açar ama ceza alır.
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 20 Mayıs 2021 #38 Technopat kullanıcılarının karakterleri yüksektir! Technopat kullanıcıları çalışkandır! Technopat kullanıcıları zekidir! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2021
Technopat kullanıcılarının karakterleri yüksektir! Technopat kullanıcıları çalışkandır! Technopat kullanıcıları zekidir! Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 20 Mayıs 2021 #39 Bazı Technopat kullanıcıları kendisini raporlayan üyeye ban atabilir
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 20 Mayıs 2021 #40 Ramazan Ö dedi: Bazı Technopat kullanıcıları kendisini raporlayan üyeye ban atabilir Genişletmek için tıkla... @Ma'at Üzerinde denemek isteyen var mı? Bu durumda pamuk kalbinin içindeki taşı çıkarabilir
Ramazan Ö dedi: Bazı Technopat kullanıcıları kendisini raporlayan üyeye ban atabilir Genişletmek için tıkla... @Ma'at Üzerinde denemek isteyen var mı? Bu durumda pamuk kalbinin içindeki taşı çıkarabilir