Çürük binalar neden yıkılmıyor?

XEfe.Bey

Kilopat
Makaleler
2
İyi akşamlar Sosyal üyeleri, bildiğiniz üzere büyük İstanbul depremi 10 yıl içinde olması bekleniyor ama hala devlet bir önlem almıyor. Özellikle İstanbul yüzlerce çürük ağır hasarlı bina var. Zıplasan yıkılacak durumu olan yapılar var ve maalesef durduğu yerde çöken binalar var. Örnekler için YouTube bakabilirsiniz. Şimdi sorum şu: Bu binalar neden yıkılıp yapılmıyor, bu halde duruyor? Bir deprem ülkesi Türkiye.

Mevcut hükumet bu durumu gereksiz görüyor. İBB ne kadar uğraşsa bile gerekli desteği göremiyor. Kanal İstanbul denen zımbırtı yerine kentsel dönüşüm başlatsak süper olur.

@377660 ben korkuyorum artık gerçekten insanlar geçiyor caddede kocaman 50 60 yıllık bir bina var burada balkonları çökmek üzere.

@377660 ben korkuyorum artık gerçekten insanlar geçiyor caddede kocaman 50 60 yıllık bir bina var burada balkonları çökmek üzere.
Mevcut hükumet Afgan ve Suriyelilere para yedirmekten halkıyla ilgilenemiyor maalesef. Bizim koyunlarımız da Afgan ve Suriyeli kardeşlerimizi(!) çok istediğinden kendilerinden daha fazla önem verdiklerinden kendilerinin alamadığı desteği onlara veriyorlar.

Sen Türkiye'de 4. kademe vatandaşsın. Otur çalış turko.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…