Metola Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 358 Çözümler 1 18 Temmuz 2022 #21 Requu dedi: Doktor bilgilendirmedi mi yemek konusunda? Genişletmek için tıkla... 2-3 saat bir şey yeme içme dedi ama garanti olsun diye henüz bir şey yemedim ben.
Requu dedi: Doktor bilgilendirmedi mi yemek konusunda? Genişletmek için tıkla... 2-3 saat bir şey yeme içme dedi ama garanti olsun diye henüz bir şey yemedim ben.
R Requu Picopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #22 Metola dedi: 2-3 saat bir şey yeme içme dedi ama garanti olsun diye henüz bir şey yemedim ben. Genişletmek için tıkla... Dolgu olmayan tarafla yemeye çalışın o zaman garanti olsun
Metola dedi: 2-3 saat bir şey yeme içme dedi ama garanti olsun diye henüz bir şey yemedim ben. Genişletmek için tıkla... Dolgu olmayan tarafla yemeye çalışın o zaman garanti olsun
Metola Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 358 Çözümler 1 18 Temmuz 2022 #23 Requu dedi: Dolgu olmayan tarafla yemeye çalışın o zaman garanti olsun. Genişletmek için tıkla... Öyle deneyeceğim galiba başka seçenek yok.
Requu dedi: Dolgu olmayan tarafla yemeye çalışın o zaman garanti olsun. Genişletmek için tıkla... Öyle deneyeceğim galiba başka seçenek yok.